Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FURKAN66 Eyüp Fk
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20.1
matig Schieten matig
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Ata met een sublieme pass. Elbeyli is nu in balbezit. Elbeyli probeert naar een medespeler te passen. Meşeci rent richting de bal. Meşeci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FURKAN66 - Eyüp Fk 0:1

6e minuut.
Elbeyli passt de bal zonder na te denken. Hataylılar rent richting de bal. Hataylılar geeft een hoge lob. Meşeci rent richting de bal. Meşeci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Klungelig pakt Akata de bal. Meşeci rent richting de bal. Orkun rent richting de bal. Meşeci onderschept slim de pass. Meşeci draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Taşkın verovert de bal door een tackle van achteren. Taşkın speelt de bal door. Osmanoğlu met een sublieme pass. Kılıç is nu in balbezit. Kılıç schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Tunasoy speelt de bal door. Gülkemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülkemer passt de bal met de wreef. Meşeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Meşeci haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FURKAN66 54%, Eyüp Fk 46%.
FURKAN66 - Eyüp Fk 0:1

53e minuut.
Gümüş met een sublieme pass. Hiçyanılmaz probeert naar een medespeler te passen. Meşeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Meşeci schiet op doel. Sahil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FURKAN66 - Eyüp Fk 0:2

55e minuut.
Hiçyanılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanoğlu onderschept slim de pass. Osmanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Kılıç is nu in balbezit. Kılıç haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Yetmez rent richting de bal. Yetmez met een sublieme pass. Kılıç rent richting de bal. Osmanoğlu rent richting de bal. Osmanoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Gülkemer passt de bal met de wreef. Akata speelt de bal door. Meşeci is nu in balbezit. Meşeci haalt uit met een fantastische trap. Sahil maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Meşeci is nu in balbezit. Meşeci schiet op doel. Sahil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Reçber is nu in balbezit. Taşkın onderschept slim de pass. Taşkın speelt de bal door. Akata rent richting de bal. Akata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FURKAN66 - Eyüp Fk 0:3

68e minuut.
Inworp. Reçber met de inworp. Ata rent richting de bal. Ata geeft een lange en hoge pass. Kılıç maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FURKAN66 - Eyüp Fk 1:3

70e minuut.
Orkun rent richting de bal. Met opzet legt Elbeyli zijn tegenspeler op de grond. Orkun raakt geblesseerd tijdens het duel. Orkun met een snel genomen vrije trap. Kılıç rent richting de bal. Kılıç draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Gülkemer speelt de bal door. Ata bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldız tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yıldız krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Hataylılar geeft een lange en hoge pass. Orkun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orkun passt de bal zonder na te denken. Kılıç is nu in balbezit. Kılıç draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Reçber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Ata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ata geeft een lange en hoge pass. Kılıç rent richting de bal. Kılıç haalt uit met een fantastische trap. Takmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FURKAN66 59%, Eyüp Fk 41%.
FURKAN66 - Eyüp Fk 1:3