Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenerbahce Futbol Kulübü AKÇADAĞ _
5-3-2-Deneme Tactiek ab 2
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
36.5 gemiddelde waardering 33
adequate Schieten good
adequate Passen poor
weak Verdedigen average


1e minuut.
Klungelig pakt Hilalsoy de bal. Marchesotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchesotti met een sublieme pass. Birnicu rent richting de bal. Birnicu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Cooper geeft de bal voor. Birnicu is nu in balbezit. Birnicu met een sublieme pass. Paouris is nu in balbezit. Paouris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - AKÇADAĞ _ 0:1

9e minuut.
Papaspiliopoulos speelt de bal door. Cooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper geeft een hoge lob. Gioffré rent richting de bal. Gioffré schiet op doel. Paal! Bałamut is nu in balbezit. Paouris onderschept slim de pass. Paouris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - AKÇADAĞ _ 0:2

20e minuut.
Gettka passt de bal in één keer door. Certowicz is nu in balbezit. Certowicz speelt de bal door. Catino is nu in balbezit. Catino draait met de bal, schiet en ... Závadník verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - AKÇADAĞ _ 1:2

25e minuut.
Daar is Germini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper geeft een hoge lob. Gioffré probeert de bal met de borst te controleren. Gioffré schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - AKÇADAĞ _ 1:3

37e minuut.
Závadník met een sublieme pass. Consensi kopt de bal weg. Gettka rent richting de bal. Gettka geeft een lange en hoge pass. Catino krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahce Futbol Kulübü 44%, AKÇADAĞ _ 56%.
Fenerbahce Futbol Kulübü - AKÇADAĞ _ 1:3

52e minuut.
Dimitrio met een sublieme pass. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vescovi is nu in balbezit. Cooper is nu in balbezit. Cooper draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Birnicu is nu in balbezit. Papaspiliopoulos is nu in balbezit. Papaspiliopoulos passt de bal zonder na te denken. Paouris rent richting de bal. Paouris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - AKÇADAĞ _ 1:4

66e minuut.
Paouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioffré bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchesotti rent richting de bal. Gioffré verovert de bal door een tackle van achteren. Gioffré schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Daar is Hilalsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cooper onderschept slim de pass. Cooper passt de bal in één keer door. Papaspiliopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaspiliopoulos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Certowicz heeft problemen om de bal te vangen. Certowicz probeert naar een medespeler te passen. Catino is nu in balbezit. Catino haalt uit met een fantastische trap. Závadník maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gettka geeft een lange en hoge pass. Závadník probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Catino rent richting de bal. Catino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - AKÇADAĞ _ 2:4

86e minuut.
Consensi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paouris is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Consensi. Paouris raakt geblesseerd tijdens het duel. Papaspiliopoulos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - AKÇADAĞ _ 2:5

89e minuut.
Papaspiliopoulos passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cooper de bal. Cooper geeft een hoge lob. Paouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Paouris haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahce Futbol Kulübü 42%, AKÇADAĞ _ 58%.
Fenerbahce Futbol Kulübü - AKÇADAĞ _ 2:5