Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Risus goal n roses
3-5-2 Tactiek 451
60% Balbezit 40%
15% Spel op eigen helft 85%
48 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 26
excellent Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen weak


2e minuut.
Tandır probeert naar een medespeler te passen. Hoşgör is nu in balbezit. Tchuco onderschept slim de pass. Tchuco heeft problemen om de bal te vangen. Tchuco draait met de bal, schiet en ... Sadıkoğlu bokst de bal weg.

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gogoncea met een snelle inworp. Natarelli rent richting de bal. Natarelli geeft een lange en hoge pass. Tchuco krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Klungelig pakt Nouriya de bal. Diev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diev passt de bal in één keer door. Tchuco rent richting de bal. Tchuco draait met de bal, schiet en ... Sadıkoğlu bokst de bal weg. Natarelli rent richting de bal. Natarelli geeft de bal voor. Klungelig pakt Diev de bal. Diev haalt uit met een fantastische trap. Bettache probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gogoncea neemt de hoekschop. Tchuco rent richting de bal. Tchuco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - goal n roses 1:0

10e minuut.
Klungelig pakt Diev de bal. Sahilli verovert de bal door een tackle van achteren. Natarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Natarelli geeft een hoge lob. Tchuco is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - goal n roses 2:0

13e minuut.
Önkol is nu in balbezit. Gogoncea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoncea passt de bal in één keer door. Diev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diev schiet op doel. Sadıkoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Tandır probeert de bal aan de voet te houden. Natarelli rent richting de bal. Natarelli passt de bal in één keer door. Tchuco rent richting de bal. Tchuco draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

18e minuut.
Natarelli probeert naar een medespeler te passen. Diev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diev schiet op doel. Tchuco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sadıkoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - goal n roses 3:0

24e minuut.
Bettache trapt de bal weg. Inworp. Gogoncea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diev rent richting de bal. Diev geeft de bal voor. Sadıkoğlu bokst de bal weg.

26e minuut.
Tandır is nu in balbezit. Tchuco onderschept slim de pass. Tchuco passt de bal met de wreef. Diev rent richting de bal. Diev haalt uit met een fantastische trap. Sadıkoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Güngören probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bajner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajner geeft de bal voor. Diev heeft problemen om de bal te vangen. Diev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sadıkoğlu trapt de bal weg. Natarelli controleert de bal met de borst. Tandır probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Diev de bal. Diev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tchuco rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - goal n roses 4:0

34e minuut.
Tanınmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanınmaz geeft een hoge lob. Hoşgör heeft problemen om de bal te vangen. Tchuco rent richting de bal. Tchuco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - goal n roses 5:0

36e minuut.
Kocaelililer is nu in balbezit. Kocaelililer geeft een lange en hoge pass. Hoşgör probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Diev is nu in balbezit. Diev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Tandır is nu in balbezit. Uluarslan onderschept slim de pass. Uluarslan passt de bal zonder na te denken. Diev heeft problemen om de bal te vangen. Diev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Natarelli met een sublieme pass. Diev rent richting de bal. Daar is Tchuco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tchuco draait met de bal, schiet en ... Sadıkoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - goal n roses 6:0

41e minuut.
Sahilli met een sublieme pass. Hoşgör rent richting de bal. Diev verovert de bal door een tackle van achteren. Tchuco rent richting de bal. Tchuco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bajner rent richting de bal. Bajner geeft de bal voor. Tepe kan de bal niet met de borst controleren. Diev rent richting de bal. Diev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - goal n roses 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Risus 15%, goal n roses 85%.
Risus - goal n roses 7:0

46e minuut.
Natarelli is nu in balbezit. Diev is nu in balbezit. Natarelli speelt de bal door. Tchuco rent richting de bal. Tchuco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Bettache passt de bal zonder na te denken. Bajner met een sublieme pass. Tchuco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuco haalt uit met een fantastische trap. Sadıkoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Nouriya rent richting de bal. Gogoncea onderschept slim de pass. Gogoncea geeft een hoge lob. Tchuco krijgt zijn hoofd ertegen. Sadıkoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Natarelli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gogoncea de bal. Gogoncea passt de bal zonder na te denken. Diev heeft problemen om de bal te vangen. Diev draait met de bal, schiet en ... Paal!

62e minuut.
Diev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoncea rent richting de bal. Gogoncea geeft een lange en hoge pass. Tchuco maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - goal n roses 8:0

66e minuut.
Hoşgör bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajner verovert de bal door een tackle van achteren. Bajner passt de bal in één keer door. Daar is Tchuco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tchuco haalt uit met een fantastische trap. Sadıkoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Daar is Kut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güngören bereikt de bal nog maar net als eerste. Kut verovert de bal door een tackle van achteren. Kut geeft een lange en hoge pass. Diev maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Tanınmaz met een sublieme pass. Tchuco rent richting de bal. Tchuco haalt uit met een fantastische trap. Bettache heeft problemen om de bal te vangen. Diev is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Tanınmaz is nu in balbezit. Tanınmaz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bettache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diev is nu in balbezit. Diev draait met de bal, schiet en ... Sadıkoğlu bokst de bal weg.

79e minuut.
Diev kopt de bal weg. Tchuco is nu in balbezit. Bettache onderschept slim de pass. Diev onderschept slim de pass. Diev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - goal n roses 9:0

84e minuut.
Hoşgör geeft een hoge lob. Kut probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uluarslan speelt de bal door. Tchuco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuco schiet op doel. Sadıkoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Tchuco heeft problemen om de bal te vangen. Tchuco probeert naar een medespeler te passen. Diev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - goal n roses 10:0

88e minuut.
Tchuco schiet op doel. Tepe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bajner speelt de bal door. Diev heeft problemen om de bal te vangen. Diev haalt uit met een fantastische trap. Sadıkoğlu bokst de bal weg.

90e minuut.
Gogoncea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoncea passt de bal zonder na te denken. Tchuco is nu in balbezit. Diev is nu in balbezit. Diev schiet op doel. Sadıkoğlu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Risus 15%, goal n roses 85%.
Risus - goal n roses 10:0