Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HİLVANSPOR hun konyaspor
343 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Tolkar passt de bal met de wreef. Ataş is nu in balbezit. Ataş passt de bal met de wreef. Arda is nu in balbezit. Arda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Klungelig pakt Apak de bal. Baransoy met een sublieme pass. Eltemiz probeert naar een medespeler te passen. Sessizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sessizer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Turunç met een harde bal richting middenveld. Hacivat kopt de bal weg. Tolkar probeert de bal met de borst te controleren. Sessizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sessizer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ataş geeft de bal voor. Zülfikar kopt de bal weg. Klungelig pakt Elbeyli de bal. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kumcuoğlu rent richting de bal. Sessizer verovert de bal door een tackle van achteren. Apak rent richting de bal. Sessizer onderschept slim de pass. Sessizer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HİLVANSPOR - hun konyaspor 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HİLVANSPOR 54%, hun konyaspor 46%.
HİLVANSPOR - hun konyaspor 0:1

61e minuut.
Özsoylu speelt de bal door. Apak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sessizer verovert de bal door een tackle van achteren. Sessizer haalt uit met een fantastische trap. Kumcuoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Eltemiz zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Sessizer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sessizer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HİLVANSPOR - hun konyaspor 0:2

69e minuut.
İstanbul geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zülfikar met de inworp. Sefer is nu in balbezit. Sefer geeft een lange en hoge pass. Turunç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arda rent richting de bal. Arda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HİLVANSPOR - hun konyaspor 1:2

74e minuut.
Inworp. Hacivat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baransoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırıkkaleli verovert de bal door een tackle van achteren. Kırıkkaleli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HİLVANSPOR 63%, hun konyaspor 37%.
HİLVANSPOR - hun konyaspor 1:2