Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cingenespor MANİSA YILDIZ SPOR
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


37e minuut.
Özel verovert de bal door een tackle van achteren. Özel met een sublieme pass. Kevgir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğsuz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kevgir rent richting de bal. Kevgir haalt uit met een fantastische trap. Karabüklüoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Serdengeçti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Güngörmüş is nu in balbezit. Güngörmüş speelt de bal door. Kevgir is nu in balbezit. Kevgir passt de bal in één keer door. Tuğsuz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Cingenespor - MANİSA YILDIZ SPOR 1:0

44e minuut.
Zoroğlu geeft een lange en hoge pass. Daar is Uzeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarmal is nu in balbezit. Sarmal schiet op doel. Türkay werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cingenespor - MANİSA YILDIZ SPOR 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cingenespor 43%, MANİSA YILDIZ SPOR 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cingenespor - MANİSA YILDIZ SPOR 1:1

52e minuut.
İnanç raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tantanacı komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Baykal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökçe verovert de bal door een tackle van achteren. Gökçe probeert naar een medespeler te passen. Sarmal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cingenespor - MANİSA YILDIZ SPOR 1:2

76e minuut.
Özel met een sublieme pass. Tuğsuz is nu in balbezit. Pozantı verovert de bal door een tackle van achteren. Kevgir verovert de bal door een tackle van achteren. Kevgir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Karabüklüoğlu rent richting de bal. Tantanacı verovert de bal door een tackle van achteren. Tantanacı probeert naar een medespeler te passen. Tuğsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğsuz draait met de bal, schiet en ... Serdengeçti bokst de bal weg. Tuğsuz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cingenespor - MANİSA YILDIZ SPOR 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cingenespor 38%, MANİSA YILDIZ SPOR 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cingenespor - MANİSA YILDIZ SPOR 2:2