Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
goal n roses HİLVANSPOR
451 Tactiek 343
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26.7 gemiddelde waardering 17
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Önkol geeft een lange en hoge pass. Zülfikar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zülfikar geeft de bal voor. Nouriya is nu in balbezit. Nouriya geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Klungelig pakt Sahilli de bal. Sahilli geeft de bal voor. Daar is Kumcuoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fedor rent richting de bal. Fedor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Tandır onderschept slim de pass. Tandır probeert naar een medespeler te passen. Fedor rent richting de bal. Fedor haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kumcuoğlu de bal onder controle te krijgen. Polateli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Nouriya rent richting de bal. Kırıkkaleli rent richting de bal. Kırıkkaleli met een sublieme pass. Arda is nu in balbezit. Arda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arda is nu in balbezit. Arda schiet op doel. Tepe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Hacivat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Güngören is nu in balbezit. Güngören passt de bal in één keer door. Fedor is nu in balbezit. Fedor schiet op doel. Paal!

42e minuut.
Apak geeft de bal voor. Ataş rent richting de bal. Ataş passt de bal zonder na te denken. Arda bereikt de bal nog maar net als eerste. Arda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: goal n roses 51%, HİLVANSPOR 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
goal n roses - HİLVANSPOR 0:0

46e minuut.
Klungelig pakt Ataş de bal. Ataş speelt de bal door. Kumcuoğlu rent richting de bal. Fedor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedor haalt uit met een fantastische trap. Polateli bokst de bal weg.

53e minuut.
Hoşgör is nu in balbezit. Hoşgör passt de bal in één keer door. Tolkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandır onderschept slim de pass. Güngören met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kocaelililer onderschept slim de pass. Kocaelililer passt de bal in één keer door. Fedor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedor haalt uit met een fantastische trap. Polateli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
goal n roses - HİLVANSPOR 1:0

72e minuut.
Sahilli geeft een lange en hoge pass. Fedor rent richting de bal. Kocaelililer is nu in balbezit. Fedor is nu in balbezit. Fedor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Hacivat onderschept slim de pass. Hacivat met een sublieme pass. Tepe rent richting de bal. Arda onderschept slim de pass. Arda draait met de bal, schiet en ... Sadıkoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: goal n roses 42%, HİLVANSPOR 58%.
goal n roses - HİLVANSPOR 1:0