Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forza Beşiktaş hun konyaspor
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Eltemiz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Binboğa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tazegül. Tazegül krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Gökçe rent richting de bal. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu passt de bal zonder na te denken. Sessizer rent richting de bal. Sessizer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Malatyalılar met een snelle inworp. Klungelig pakt Sahipataoğulları de bal. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sessizer rent richting de bal. Sessizer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Klungelig pakt Binboğa de bal. Tazegül is nu in balbezit. Tazegül met een sublieme pass. İsmailoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. İsmailoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Turunç trapt de bal weg. Sahipataoğulları is nu in balbezit. Sahipataoğulları probeert naar een medespeler te passen. Tazegül rent richting de bal. Tazegül schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Tazegül is nu in balbezit. Baransoy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tazegül raakt geblesseerd tijdens het duel. Tazegül neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Turunç probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Beşiktaş - hun konyaspor 1:0

43e minuut.
Gökçe met een sublieme pass. Kurşun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurşun passt de bal in één keer door. İsmailoğlu heeft problemen om de bal te vangen. İsmailoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Beşiktaş 46%, hun konyaspor 54%.
Forza Beşiktaş - hun konyaspor 1:0

52e minuut.
Ezer geeft een lange en hoge pass. Baransoy is nu in balbezit. Baransoy met een sublieme pass. Sessizer is nu in balbezit. Sessizer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Tuğluk onderschept slim de pass. Ezer speelt de bal door. Özsoylu met een sublieme pass. Sessizer is nu in balbezit. Sessizer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Forza Beşiktaş - hun konyaspor 1:1

64e minuut.
Özsoylu heeft problemen om de bal te vangen. Sahipataoğulları bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Özsoylu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

68e minuut.
Baransoy onderschept slim de pass. Baransoy met een sublieme pass. Gökçe met een sublieme pass. Sessizer is nu in balbezit. Sessizer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Şırnaklılar is nu in balbezit. Şırnaklılar geeft een hoge lob. Boluluoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. İsmailoğlu rent richting de bal. İsmailoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Turunç trapt de bal weg van het doel. Vanlıoğlu kopt de bal weg. İstanbul geeft een lange en hoge pass. İsmailoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. İsmailoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Malatyalılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezer verovert de bal door een tackle van achteren. Ezer speelt de bal door. İsmailoğlu rent richting de bal. İsmailoğlu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Beşiktaş 40%, hun konyaspor 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Forza Beşiktaş - hun konyaspor 1:1