Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AKÇADAĞ _ FURKAN66
ab 2 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
23 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
32.9 gemiddelde waardering 19.1
good Schieten average
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Tunasoy kopt de bal weg. Dimitrio rent richting de bal. Dimitrio met een sublieme pass. Gioffré bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioffré draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Cooper met een sublieme pass. Gioffré is nu in balbezit. Gioffré met een sublieme pass. Paouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Paouris haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sahil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKÇADAĞ _ - FURKAN66 1:0

13e minuut.
Paouris kopt de bal weg. Birnicu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yörüklü. Birnicu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Papaspiliopoulos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Sánchez Ríos is nu in balbezit. Sánchez Ríos geeft een hoge lob. Yetmez kopt de bal weg. Osmanoğlu rent richting de bal. Osmanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Cooper met de inworp. Papaspiliopoulos met een sublieme pass. Klungelig pakt Paouris de bal. Gioffré is nu in balbezit. Gioffré haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dimitrio met de inworp. Paouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Paouris geeft de bal voor. Birnicu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AKÇADAĞ _ - FURKAN66 2:0

29e minuut.
Gioffré verovert de bal door een tackle van achteren. Gioffré passt de bal in één keer door. Paouris is nu in balbezit. Birnicu rent richting de bal. Birnicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AKÇADAĞ _ - FURKAN66 3:0

43e minuut.
Papaspiliopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Yetmez is nu in balbezit. Papaspiliopoulos onderschept slim de pass. Dimitrio rent richting de bal. Dimitrio geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKÇADAĞ _ 29%, FURKAN66 71%.
AKÇADAĞ _ - FURKAN66 3:0

47e minuut.
Gioffré is nu in balbezit. Birnicu rent richting de bal. Birnicu met een sublieme pass. Gioffré rent richting de bal. Gioffré draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Dimitrio speelt de bal door. Gioffré is nu in balbezit. Gioffré passt de bal met de wreef. Birnicu is nu in balbezit. Birnicu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Cooper geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Orkun de bal onder controle te krijgen. Paouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Paouris haalt uit met een fantastische trap. Yörüklü probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AKÇADAĞ _ - FURKAN66 4:0

63e minuut.
Osmanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Hamşo met een sublieme pass. Reçber is nu in balbezit. Paouris onderschept slim de pass. Paouris schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Dimitrio geeft de bal voor. Gioffré kopt de bal weg. Yörüklü heeft problemen om de bal te vangen. Birnicu rent richting de bal. Birnicu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Reçber geeft een hoge lob. Inworp. Dimitrio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Paouris schiet op doel. Sahil bokst de bal weg.

88e minuut.
Yetmez met een sublieme pass. Ata rent richting de bal. Papaspiliopoulos begaat een overtreding. Papaspiliopoulos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKÇADAĞ _ 35%, FURKAN66 65%.
AKÇADAĞ _ - FURKAN66 4:0