Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cingenespor Risus
Normal Tactiek 3-5-2
44% Balbezit 56%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 54
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 50.1
poor Schieten formidable
poor Passen solid
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Tchuco heeft problemen om de bal te vangen. Türkay speelt de bal door. Klungelig pakt Gogoncea de bal. Gogoncea geeft de bal voor. Tchuco maakt een snoekduik en kopt de bal. Türkay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Çapanoğlu kopt de bal weg. Natarelli geeft een hoge lob. Tchuco krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cingenespor - Risus 0:1

4e minuut.
Çapanoğlu geeft een hoge lob. Inworp. Gogoncea met de inworp. Klungelig pakt Diev de bal. Diev geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Çevik rent richting de bal. Çevik passt de bal met de wreef. Diev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuco is nu in balbezit. Tchuco draait met de bal, schiet en ... Türkay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Diev is nu in balbezit. Diev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gogoncea geeft de bal voor. Türkay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tchuco maakt een snoekduik en kopt de bal. Çapanoğlu onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Kut geeft de bal voor. Uzeli heeft problemen om de bal te vangen. Diev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diev draait met de bal, schiet en ... Türkay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cingenespor - Risus 0:2

9e minuut.
Kevgir speelt de bal door. Özel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuco rent richting de bal. Diev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Bajner onderschept slim de pass. Bajner met een sublieme pass. Diev is nu in balbezit. Tchuco is nu in balbezit. Tchuco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Tchuco is nu in balbezit. Uzeli onderschept slim de pass. Uzeli met een sublieme pass. Diev rent richting de bal. Diev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Diev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gogoncea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoncea geeft de bal voor. Tchuco krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Diev onderschept slim de pass. Özengin onderschept slim de pass. Natarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuco rent richting de bal. Tchuco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cingenespor - Risus 0:3

23e minuut.
Tuğsuz speelt de bal door. Daar is Kevgir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diev is nu in balbezit. Diev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Diev bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Tchuco de bal. Diev is nu in balbezit. Tchuco rent richting de bal. Tchuco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cingenespor - Risus 0:4

33e minuut.
Tchuco speelt de bal door. Diev is nu in balbezit. Natarelli speelt de bal door. Tchuco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cingenespor - Risus 0:5

38e minuut.
Özel verovert de bal door een tackle van achteren. Özel geeft de bal voor. Uluarslan met een sublieme pass. Bajner geeft een hoge lob. Diev maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cingenespor - Risus 0:6

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Natarelli de bal onder controle te krijgen. Özengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Natarelli met een sublieme pass. Diev rent richting de bal. Diev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Gogoncea is nu in balbezit. Gogoncea passt de bal zonder na te denken. Tanınmaz speelt de bal door. Tchuco rent richting de bal. Tchuco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Natarelli rent richting de bal. Natarelli passt de bal met de wreef. Diev is nu in balbezit. Tchuco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cingenespor 92%, Risus 8%.
Cingenespor - Risus 0:6

53e minuut.
Özengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajner verovert de bal door een tackle van achteren. Tchuco rent richting de bal. Diev rent richting de bal. Diev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Çevik kopt de bal weg. Uluarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluarslan passt de bal zonder na te denken. Tchuco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuco schiet op doel. Türkay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Diev maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Tchuco haalt uit met een fantastische trap. Çapanoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Bajner geeft de bal voor. Diev maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cingenespor - Risus 0:7

57e minuut.
Özel kopt de bal weg. Gogoncea is nu in balbezit. Gogoncea geeft een lange en hoge pass. Tchuco springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cingenespor - Risus 0:8

60e minuut.
Gogoncea probeert naar een medespeler te passen. Tanınmaz is nu in balbezit. Tanınmaz passt de bal in één keer door. Bajner rent richting de bal. Bajner geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Özengin is nu in balbezit. Natarelli onderschept slim de pass. Natarelli passt de bal met de wreef. Daar is Diev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Gogoncea kopt de bal weg. Diev heeft problemen om de bal te vangen. Tchuco is nu in balbezit. Diev rent richting de bal. Diev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Bajner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajner geeft een lange en hoge pass. Tchuco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Diev is nu in balbezit. Diev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Diev passt de bal zonder na te denken. Tchuco rent richting de bal. Tchuco probeert naar een medespeler te passen. Bajner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Çapanoğlu trapt de bal weg. Gogoncea kopt de bal weg. Tchuco heeft problemen om de bal te vangen. Diev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Türkay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Çevik heeft problemen om de bal te vangen. Bajner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajner geeft een hoge lob. Çapanoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Diev krijgt zijn hoofd ertegen. Türkay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Özel rent richting de bal. Tanınmaz onderschept slim de pass. Tanınmaz speelt de bal door. Tchuco heeft problemen om de bal te vangen. Tchuco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Türkay trapt de bal weg. Natarelli kopt de bal weg. Diev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuco rent richting de bal. Tchuco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Diev is nu in balbezit. Diev draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cingenespor - Risus 0:9

78e minuut.
Özel bereikt de bal nog maar net als eerste. Diev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuco rent richting de bal. Diev is nu in balbezit. Diev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Natarelli heeft problemen om de bal te vangen. Natarelli met een sublieme pass. Klungelig pakt Tchuco de bal. Tchuco haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Çapanoğlu de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Bajner onderschept slim de pass. Bajner met een sublieme pass. Tchuco rent richting de bal. Tchuco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cingenespor - Risus 0:10

84e minuut.
Gogoncea kopt de bal weg. Özengin is nu in balbezit. Uluarslan met een sublieme pass. Diev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tchuco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Uzeli is nu in balbezit. Tchuco verovert de bal door een tackle van achteren. Tchuco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cingenespor - Risus 0:11

87e minuut.
Uzeli kopt de bal weg. Klungelig pakt Natarelli de bal. Natarelli passt de bal zonder na te denken. Diev is nu in balbezit. Diev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tchuco is nu in balbezit. Tchuco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cingenespor - Risus 0:12

88e minuut.
Bajner is nu in balbezit. Bajner passt de bal in één keer door. Diev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cingenespor - Risus 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cingenespor 84%, Risus 16%.
Cingenespor - Risus 0:13