Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HİLVANSPOR Fenerbahce Futbol Kulübü
343 Tactiek 5-3-2-Deneme
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 35.3
weak Schieten average
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


9e minuut.
Catino geeft de bal voor. Gettka kopt de bal weg. Zülfikar bereikt de bal nog maar net als eerste. Catino verovert de bal door een tackle van achteren. Catino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HİLVANSPOR - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:1

9e minuut.
Catino rent richting de bal. Kırıkkaleli verovert de bal door een tackle van achteren. Kırıkkaleli probeert naar een medespeler te passen. Gettka rent richting de bal. Gettka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Trabzonlular controleert de bal met de borst. Vescovi rent richting de bal. Vescovi probeert naar een medespeler te passen. Catino bereikt de bal nog maar net als eerste. Catino haalt uit met een fantastische trap. Polateli bokst de bal weg.

17e minuut.
Marchesotti kopt de bal weg. Sefer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sefer met een sublieme pass. Gettka is nu in balbezit. Gettka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HİLVANSPOR - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:2

20e minuut.
Vescovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Germini bereikt de bal nog maar net als eerste. Germini probeert naar een medespeler te passen. Gettka rent richting de bal. Gettka draait met de bal, schiet en ... Polateli bokst de bal weg.

22e minuut.
Vescovi kopt de bal weg. Catino is nu in balbezit. Catino speelt de bal door. Gettka rent richting de bal. Gettka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Catino rent richting de bal. Catino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HİLVANSPOR - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:3

27e minuut.
Hilalsoy rent richting de bal. Hilalsoy met een sublieme pass. Catino bereikt de bal nog maar net als eerste. Catino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HİLVANSPOR - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:4

29e minuut.
Consensi met een snelle inworp. Hacivat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacivat probeert naar een medespeler te passen. Catino is nu in balbezit. Catino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bałamut verovert de bal door een tackle van achteren. Bałamut geeft de bal voor. Zülfikar probeert de bal aan de voet te houden. Catino bereikt de bal nog maar net als eerste. Catino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ataş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ataş met een sublieme pass. Germini bereikt de bal nog maar net als eerste. Germini speelt de bal door. Catino is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Germini met een sublieme pass. Certowicz rent richting de bal. Certowicz passt de bal in één keer door. Catino is nu in balbezit. Catino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Vescovi rent richting de bal. Vescovi passt de bal met de wreef. Catino is nu in balbezit. Catino schiet op doel. Polateli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HİLVANSPOR - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HİLVANSPOR 83%, Fenerbahce Futbol Kulübü 17%.
HİLVANSPOR - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:5

48e minuut.
Germini geeft een lange en hoge pass. Gettka kopt de bal weg. Daar is Zülfikar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catino bereikt de bal nog maar net als eerste. Catino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HİLVANSPOR - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:6

50e minuut.
Sefer met een snelle inworp. Daar is Zülfikar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Germini rent richting de bal. Germini geeft de bal voor. Tolkar heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Polateli trapt de bal weg van het doel. Germini kopt de bal weg. Certowicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Catino de bal. Catino draait met de bal, schiet en ... Polateli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zülfikar heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Certowicz neemt de hoekschop. Gettka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gettka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Gettka passt de bal zonder na te denken. Catino is nu in balbezit. Catino passt de bal in één keer door. Germini heeft problemen om de bal te vangen. Germini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Hilalsoy probeert naar een medespeler te passen. Certowicz rent richting de bal. Certowicz passt de bal in één keer door. Catino bereikt de bal nog maar net als eerste. Catino haalt uit met een fantastische trap. Polateli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Certowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Catino kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Vescovi speelt de bal door. Catino bereikt de bal nog maar net als eerste. Catino probeert naar een medespeler te passen. Gettka rent richting de bal. Gettka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HİLVANSPOR - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:7

82e minuut.
Vescovi onderschept slim de pass. Vescovi geeft een lange en hoge pass. Catino rent richting de bal. Gettka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gettka draait met de bal, schiet en ... Polateli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Catino is nu in balbezit. Catino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HİLVANSPOR - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:8

87e minuut.
Vescovi probeert naar een medespeler te passen. Certowicz rent richting de bal. Certowicz geeft een lange en hoge pass. Gettka rent richting de bal. Gettka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Germini passt de bal in één keer door. Certowicz is nu in balbezit. Certowicz passt de bal in één keer door. Catino is nu in balbezit. Catino schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
HİLVANSPOR - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HİLVANSPOR 80%, Fenerbahce Futbol Kulübü 20%.
HİLVANSPOR - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:9