Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galatasaray983 FK Kırıkkale
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Ağızlı geeft een lange en hoge pass. Karabük kopt de bal weg. Yulmaz heeft problemen om de bal te vangen. Sermetoğlu rent richting de bal. Sermetoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray983 - FK Kırıkkale 0:1

9e minuut.
Gürpınar geeft een lange en hoge pass. Karabük is nu in balbezit. Karabük passt de bal zonder na te denken. Sermetoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermetoğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Ağızlı heeft problemen om de bal te vangen. Ağızlı met een sublieme pass. Elmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğracıbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğracıbaşı haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Bartu verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Kütahyalı de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ağızlı. Ağızlı krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Hoca rent richting de bal. Hoca geeft een lange en hoge pass. Ulaş heeft problemen om de bal te vangen. Yorulmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yorulmaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Çimci is nu in balbezit. Bartu rent richting de bal. Bartu probeert naar een medespeler te passen. Yorulmaz rent richting de bal. Yorulmaz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Vuslat passt de bal zonder na te denken. Hiçyılmaz is nu in balbezit. Hiçyılmaz met een sublieme pass. Sermetoğlu rent richting de bal. Sermetoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray983 36%, FK Kırıkkale 64%.
Galatasaray983 - FK Kırıkkale 0:1

47e minuut.
Gürpınar passt de bal in één keer door. Çimci rent richting de bal. Çimci passt de bal zonder na te denken. Sermetoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermetoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray983 - FK Kırıkkale 0:2

52e minuut.
Taş speelt de bal door. Kütahyalı rent richting de bal. Kütahyalı passt de bal zonder na te denken. Yorulmaz rent richting de bal. Yorulmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray983 - FK Kırıkkale 1:2

53e minuut.
Yorulmaz rent richting de bal. Çimci onderschept slim de pass. Çimci geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Sermetoğlu de bal onder controle te krijgen. Sermetoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Taş rent richting de bal. Taş passt de bal zonder na te denken. Yorulmaz rent richting de bal. Yorulmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Galatasaray983 - FK Kırıkkale 2:2

59e minuut.
Erdemsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabük verovert de bal door een tackle van achteren. Karabük speelt de bal door. Sermetoğlu rent richting de bal. Sermetoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bartu is nu in balbezit. Bartu geeft een lange en hoge pass. Çimci probeert de bal aan de voet te houden. Yorulmaz is nu in balbezit. Yorulmaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Tuğracıbaşı rent richting de bal. Tuğracıbaşı passt de bal met de wreef. Yorulmaz rent richting de bal. Kütahyalı rent richting de bal. Kütahyalı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Yulmaz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karabük zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vuslat rent richting de bal. Vuslat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sermetoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermetoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray983 - FK Kırıkkale 2:3

87e minuut.
Hiçyılmaz rent richting de bal. Hiçyılmaz passt de bal in één keer door. Kütahyalı rent richting de bal. Kütahyalı draait met de bal, schiet en ... Ulaş probeert de bal aan de voet te houden. Karaosmanoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yorulmaz rent richting de bal. Yorulmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Galatasaray983 - FK Kırıkkale 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray983 41%, FK Kırıkkale 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Galatasaray983 - FK Kırıkkale 3:3