Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vurucu United Süper Gençlik
Normal Tactiek Egemen
42% Balbezit 58%
87% Spel op eigen helft 13%
1 Doelpogingen 55
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 48.5
slecht Schieten formidabel
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Utkun bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadoperakis onderschept slim de pass. Papadoperakis probeert naar een medespeler te passen. Hardy rent richting de bal. Hardy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Ponce probeert naar een medespeler te passen. Millán is nu in balbezit. Millán passt de bal in één keer door. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vurucu United - Süper Gençlik 0:1

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Utkun de bal onder controle te krijgen. Kolonyacı is nu in balbezit. Kolonyacı passt de bal in één keer door. Mantar is nu in balbezit. Mantar haalt uit met een fantastische trap. Güloğlu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Vurucu United - Süper Gençlik 0:2

12e minuut.
Yanıkses geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Papadoperakis met de inworp. Mantar rent richting de bal. Mantar geeft de bal voor. Paal! Hardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vurucu United - Süper Gençlik 0:3

15e minuut.
Kolonyacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonyacı probeert naar een medespeler te passen. Hardy rent richting de bal. Mantar is nu in balbezit. Mantar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Keskin de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Papadoperakis zal de hoekschop nemen. Mantar krijgt zijn hoofd ertegen. Güloğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Papadoperakis is nu in balbezit. Papadoperakis met een sublieme pass. Millán speelt de bal door. Mantar is nu in balbezit. Mantar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vurucu United - Süper Gençlik 0:4

21e minuut.
Ponce met een sublieme pass. Kolonyacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonyacı passt de bal zonder na te denken. Hardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Güloğlu probeert wanhopig de bal te grijpen. Keskin controleert de bal met de borst. Kolonyacı verovert de bal door een tackle van achteren. Kolonyacı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Vurucu United - Süper Gençlik 0:5

22e minuut.
Mantar is nu in balbezit. Utkun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mantar raakt geblesseerd tijdens het duel. Ponce zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hardy springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Daar is Çanakkaleliler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papadoperakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadoperakis met een sublieme pass. Hardy rent richting de bal. Hardy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Millán geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Papadoperakis rent richting de bal. Papadoperakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vurucu United - Süper Gençlik 0:6

27e minuut.
Millán geeft een hoge lob. Keskin heeft problemen om de bal te vangen. Mantar rent richting de bal. Mantar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vurucu United - Süper Gençlik 0:7

33e minuut.
Millán met een sublieme pass. Papadoperakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadoperakis speelt de bal door. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vurucu United - Süper Gençlik 0:8

33e minuut.
Şahbazoğlu probeert naar een medespeler te passen. Keskin bereikt de bal nog maar net als eerste. Keskin speelt de bal door. Hardy probeert de bal aan de voet te houden. Hardy schiet op doel. Güloğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Ponce met een sublieme pass. Papadoperakis speelt de bal door. Mantar is nu in balbezit. Mantar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vurucu United - Süper Gençlik 0:9

39e minuut.
Papadoperakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadoperakis probeert naar een medespeler te passen. Mantar is nu in balbezit. Mantar schiet op doel. Güloğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vurucu United - Süper Gençlik 0:10

40e minuut.
Kolonyacı onderschept slim de pass. Kolonyacı probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Papadoperakis de bal. Papadoperakis geeft de bal voor. Hardy maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Güloğlu speelt de bal door. Papadoperakis is nu in balbezit. Papadoperakis geeft een hoge lob. Hardy rent richting de bal. Hardy draait met de bal, schiet en ... Güloğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vurucu United 86%, Süper Gençlik 14%.
Vurucu United - Süper Gençlik 0:10

46e minuut.
Perrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrot passt de bal zonder na te denken. Millán probeert naar een medespeler te passen. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar draait met de bal, schiet en ... Güloğlu bokst de bal weg. Hardy is nu in balbezit. Hardy schiet op doel. Güloğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vurucu United - Süper Gençlik 0:11

50e minuut.
Güloğlu trapt de bal weg van het doel. Papadoperakis kopt de bal weg. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Millán speelt de bal door. Kolonyacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonyacı met een sublieme pass. Mantar is nu in balbezit. Mantar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vurucu United - Süper Gençlik 0:12

54e minuut.
Kolonyacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonyacı passt de bal met de wreef. Hardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar rent richting de bal. Mantar draait met de bal, schiet en ... Paal!

57e minuut.
Hardy passt de bal met de wreef. Utkun probeert naar een medespeler te passen. Horo rent richting de bal. Çanakkaleliler verovert de bal door een tackle van achteren. Çanakkaleliler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Millán geeft een hoge lob. Güloğlu met een sublieme pass. Papadoperakis kopt de bal weg. Mantar is nu in balbezit. Mantar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Güloğlu met een harde bal richting middenveld. Papadoperakis kopt de bal weg. Mantar is nu in balbezit. Mantar haalt uit met een fantastische trap. Güloğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Sinoplu geeft de bal voor. Papadoperakis kopt de bal weg. Mantar is nu in balbezit. Mantar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Millán met een sublieme pass. Papadoperakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadoperakis speelt de bal door. Mantar heeft problemen om de bal te vangen. Mantar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vurucu United - Süper Gençlik 0:13

63e minuut.
Şahbazoğlu probeert naar een medespeler te passen. Çanakkaleliler rent richting de bal. Çanakkaleliler passt de bal in één keer door. Hardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Millán kopt de bal weg. Kolonyacı is nu in balbezit. Kolonyacı passt de bal in één keer door. Hardy rent richting de bal. Hardy schiet op doel. Güloğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hardy is nu in balbezit. Hardy haalt uit met een fantastische trap. Güloğlu bokst de bal weg.

67e minuut.
Papadoperakis geeft de bal voor. Yanıkses kan de bal niet met de borst controleren. Hardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vurucu United - Süper Gençlik 0:14

68e minuut.
Millán speelt de bal door. Kolonyacı is nu in balbezit. Kolonyacı passt de bal in één keer door. Hardy is nu in balbezit. Hardy schiet op doel. Güloğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Millán geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mantar maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Inworp. Millán met een snelle inworp. Ponce kan de bal niet met de borst controleren. Kolonyacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonyacı schiet op doel. Güloğlu bokst de bal weg. Yanıkses heeft problemen om de bal te vangen. Hardy rent richting de bal. Hardy schiet op doel. Güloğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kolonyacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolonyacı schiet op doel. Güloğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hardy is nu in balbezit. Hardy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vurucu United - Süper Gençlik 0:15

75e minuut.
Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce passt de bal in één keer door. Kolonyacı probeert naar een medespeler te passen. Hardy rent richting de bal. Hardy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vurucu United - Süper Gençlik 0:16

76e minuut.
Çanakkaleliler probeert naar een medespeler te passen. Şahbazoğlu is nu in balbezit. Hardy onderschept slim de pass. Hardy haalt uit met een fantastische trap. Güloğlu bokst de bal weg.

79e minuut.
Çanakkaleliler heeft problemen om de bal te vangen. Ponce is nu in balbezit. Ponce passt de bal met de wreef. Hardy rent richting de bal. Hardy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Hardy geeft de bal voor. Kolonyacı is nu in balbezit. Kolonyacı passt de bal in één keer door. Mantar is nu in balbezit. Mantar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vurucu United - Süper Gençlik 0:17

83e minuut.
Eşsiz rent richting de bal. Kolonyacı verovert de bal door een tackle van achteren. Kolonyacı probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mantar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mantar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Keskin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonyacı onderschept slim de pass. Mantar rent richting de bal. Mantar haalt uit met een fantastische trap. Güloğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vurucu United - Süper Gençlik 0:18

86e minuut.
Çanakkaleliler speelt de bal door. Klungelig pakt Şahbazoğlu de bal. Hardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardy schiet op doel. Güloğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vurucu United 87%, Süper Gençlik 13%.
Vurucu United - Süper Gençlik 0:18