Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HOLY TEAM Galatasaray983
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 21
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Eldemir is nu in balbezit. Özenginer rent richting de bal. Demirökçe is nu in balbezit. Özenginer onderschept slim de pass. Özenginer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Tuğracıbaşı met een snelle inworp. Özenginer geeft de bal voor. Bartınlı kan de bal niet met de borst controleren. Hoca rent richting de bal. Hoca schiet op doel. Aybaba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Bartu rent richting de bal. Bartu passt de bal in één keer door. Yulmaz probeert naar een medespeler te passen. Derince is nu in balbezit. Derince schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Balım kopt de bal weg. Manavoğlu rent richting de bal. Manavoğlu probeert naar een medespeler te passen. Eldemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldemir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kumcuoğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Erdemsoy komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Demirökçe bereikt de bal nog maar net als eerste. Özenginer onderschept slim de pass. Özenginer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yorulmaz de bal. Yorulmaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HOLY TEAM 56%, Galatasaray983 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HOLY TEAM - Galatasaray983 0:0

51e minuut.
Yorulmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Özenginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Demirökçe zijn tegenspeler op de grond. Demirökçe is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Özenginer raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

52e minuut.
Beray geeft een hoge lob. Erdemsoy kopt de bal weg. Bartu speelt de bal door. Yorulmaz is nu in balbezit. Yorulmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HOLY TEAM - Galatasaray983 0:1

59e minuut.
Beray geeft de bal voor. Inworp. Hoca met de inworp. Özenginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Özenginer geeft de bal voor. Aybaba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Şabanoğlu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
HOLY TEAM - Galatasaray983 0:2

63e minuut.
Ersönmez geeft een lange en hoge pass. Erdemsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Toprakkale onderschept slim de pass. Bartu speelt de bal door. Türkkorkmaz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Türkkorkmaz is nu in balbezit. Türkkorkmaz speelt de bal door. Taş rent richting de bal. Derince verovert de bal door een tackle van achteren. Derince haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HOLY TEAM - Galatasaray983 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HOLY TEAM 52%, Galatasaray983 48%.
HOLY TEAM - Galatasaray983 1:2