Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Süper Gençlik karaoren sk
Egemen Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
20% Spel op eigen helft 80%
46 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 20.6
excellent Schieten weak
very good Passen poor
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Ponce met een sublieme pass. Hardy is nu in balbezit. Hardy passt de bal in één keer door. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Debleke trapt de bal weg van het doel. Millán kopt de bal weg. Kolonyacı speelt de bal door. Hardy is nu in balbezit. Hardy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - karaoren sk 1:0

8e minuut.
Millán speelt de bal door. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolkar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bolkar krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Millán geeft de bal voor. Malatya kopt de bal weg. Bolkar heeft problemen om de bal te vangen. Mantar is nu in balbezit. Mantar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kolonyacı rent richting de bal. Kolonyacı geeft de bal voor. Malatya onderschept slim de pass. Hardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - karaoren sk 2:0

15e minuut.
Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakırlı is nu in balbezit. Ponce onderschept slim de pass. Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán geeft de bal voor. Debleke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hardy rent richting de bal. Hardy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - karaoren sk 3:0

17e minuut.
Kolonyacı met een sublieme pass. Millán geeft een hoge lob. Daar is Malatya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hardy is nu in balbezit. Hardy schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - karaoren sk 4:0

21e minuut.
Malatya kopt de bal weg. Kolonyacı probeert naar een medespeler te passen. Hardy rent richting de bal. Hardy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - karaoren sk 5:0

22e minuut.
Kolonyacı probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Baillot de bal. Ponce met een sublieme pass. Mantar rent richting de bal. Mantar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - karaoren sk 6:0

24e minuut.
Perrot geeft een hoge lob. Kolonyacı heeft problemen om de bal te vangen. Kolonyacı probeert naar een medespeler te passen. Hardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - karaoren sk 7:0

27e minuut.
Kolonyacı geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Şenşakır de bal onder controle te krijgen. Karanlık speelt de bal door. Hardy is nu in balbezit. Hardy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Baillot bereikt de bal nog maar net als eerste. Baillot geeft een hoge lob. Hardy is nu in balbezit. Hardy haalt uit met een fantastische trap. Debleke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - karaoren sk 8:0

30e minuut.
Baillot speelt de bal door. Kolonyacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonyacı passt de bal met de wreef. Mantar is nu in balbezit. Mantar draait met de bal, schiet en ... Debleke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - karaoren sk 9:0

30e minuut.
Daar is Tepebağlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Başardı bereikt de bal nog maar net als eerste. Başardı speelt de bal door. Hardy rent richting de bal. Hardy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Baillot met een sublieme pass. Kolonyacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonyacı passt de bal met de wreef. Mantar rent richting de bal. Mantar draait met de bal, schiet en ... Paal!

39e minuut.
Baillot geeft een lange en hoge pass. Malatya kopt de bal weg. Sivrice heeft problemen om de bal te vangen. Hardy is nu in balbezit. Hardy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - karaoren sk 10:0

43e minuut.
Malatya onderschept slim de pass. Malatya speelt de bal door. Hardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardy draait met de bal, schiet en ... Karanlık probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Malatya trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baillot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolonyacı rent richting de bal. Kolonyacı geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Süper Gençlik 20%, karaoren sk 80%.
Süper Gençlik - karaoren sk 10:0

46e minuut.
Baillot met de inworp. Kolonyacı is nu in balbezit. Kolonyacı passt de bal zonder na te denken. Mantar rent richting de bal. Mantar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - karaoren sk 11:0

48e minuut.
Beştaş is nu in balbezit. Ponce onderschept slim de pass. Ponce geeft de bal voor. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar schiet op doel. Debleke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kolonyacı rent richting de bal. Kolonyacı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Perrot heeft problemen om de bal te vangen. Başardı begaat een overtreding. Perrot is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Papadoperakis komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Başardı heeft problemen om de bal te vangen. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonyacı speelt de bal door. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Mantar kopt de bal weg. Kolonyacı heeft problemen om de bal te vangen. Hardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonyacı is nu in balbezit. Kolonyacı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Başardı onderschept slim de pass. Kolonyacı geeft een hoge lob. Mantar rent richting de bal. Mantar haalt uit met een fantastische trap. Debleke probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Karanlık rent richting de bal. Karanlık probeert naar een medespeler te passen. Kolonyacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonyacı geeft een hoge lob. Hardy maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ponce passt de bal in één keer door. Millán is nu in balbezit. Millán met een sublieme pass. Kolonyacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonyacı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardy draait met de bal, schiet en ... Debleke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kolonyacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonyacı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - karaoren sk 12:0

79e minuut.
Millán speelt de bal door. Papadoperakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadoperakis geeft een hoge lob. Hardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kolonyacı rent richting de bal. Kolonyacı haalt uit met een fantastische trap. Malatya controleert de bal met de borst. Mantar rent richting de bal. Mantar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - karaoren sk 13:0

85e minuut.
Malatya kopt de bal weg. Daar is Sivrice, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolonyacı speelt de bal door. Hardy is nu in balbezit. Hardy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kolonyacı passt de bal zonder na te denken. Papadoperakis heeft problemen om de bal te vangen. Papadoperakis probeert naar een medespeler te passen. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar schiet op doel. Debleke bokst de bal weg.

88e minuut.
Şenşakır probeert de bal met de borst te controleren. Papadoperakis met een sublieme pass. Millán probeert naar een medespeler te passen. Hardy rent richting de bal. Hardy haalt uit met een fantastische trap. Debleke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Debleke met een sublieme pass. Papadoperakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadoperakis geeft een hoge lob. Debleke bokst de bal weg. Hardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Ponce kopt de bal weg. Daar is Kolonyacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolonyacı met een sublieme pass. Hardy heeft problemen om de bal te vangen. Hardy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - karaoren sk 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Süper Gençlik 20%, karaoren sk 80%.
Süper Gençlik - karaoren sk 14:0