Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Sermino SogukkuyuFC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Hun rent richting de bal. Uçmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Uçmaz passt de bal zonder na te denken. Eldemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldemir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Peynircioğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biner bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mardinlioğlu. Mardinlioğlu krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Eltemiz probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Cansoy met de inworp. Karabekir rent richting de bal. Karabekir passt de bal in één keer door. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Sermino 42%, SogukkuyuFC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Sermino - SogukkuyuFC 0:0

48e minuut.
Güzel is nu in balbezit. Güzel geeft de bal voor. Eltemiz probeert naar een medespeler te passen. Uçmaz rent richting de bal. Uçmaz schiet op doel. Gürgüner bokst de bal weg.

53e minuut.
Darende bereikt de bal nog maar net als eerste. Şinaz onderschept slim de pass. Mardinlioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şinaz is nu in balbezit. Şinaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Hun bereikt de bal nog maar net als eerste. Uçmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Uçmaz met een sublieme pass. Eldemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldemir schiet op doel. Gürgüner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Sermino 46%, SogukkuyuFC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Sermino - SogukkuyuFC 0:0