Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FETHİYE 1933 manisaksehirbjk
352 Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 35.7
poor Schieten formidable
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen good


11e minuut.
Näther passt de bal zonder na te denken. Ağrı is nu in balbezit. Güneşli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağrı onderschept slim de pass. Ağrı geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Taştekin passt de bal met de wreef. Ağrı speelt de bal door. Näther rent richting de bal. Näther schiet op doel. Uralsoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FETHİYE 1933 - manisaksehirbjk 0:1

15e minuut.
Näther rent richting de bal. Näther passt de bal in één keer door. Menjívar is nu in balbezit. Menjívar schiet op doel. Uralsoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Güneşli is nu in balbezit. Güneşli geeft de bal voor. Bismil heeft problemen om de bal te vangen. Ünal is nu in balbezit. Ünal draait met de bal, schiet en ... Kalettka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Näther is nu in balbezit. Näther passt de bal in één keer door. Menjívar is nu in balbezit. Menjívar haalt uit met een fantastische trap. Uralsoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FETHİYE 1933 - manisaksehirbjk 0:2

21e minuut.
Velas probeert naar een medespeler te passen. Näther heeft problemen om de bal te vangen. Näther passt de bal in één keer door. Daşçı is nu in balbezit. Daşçı geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Uralsoy probeert naar een medespeler te passen. Velas kopt de bal weg. Näther is nu in balbezit. Näther schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Taştekin rent richting de bal. Näther onderschept slim de pass. Menjívar rent richting de bal. Näther rent richting de bal. Näther draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FETHİYE 1933 - manisaksehirbjk 0:3

32e minuut.
Hekimhan is nu in balbezit. Hekimhan geeft een lange en hoge pass. Näther rent richting de bal. Näther schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daar is Menjívar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Näther bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekimhan onderschept slim de pass. Menjívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Menjívar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FETHİYE 1933 - manisaksehirbjk 0:4

36e minuut.
Tokturan passt de bal in één keer door. Taştekin is nu in balbezit. Velas verovert de bal door een tackle van achteren. Menjívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Menjívar schiet op doel. Uralsoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Velas met een sublieme pass. Daşçı is nu in balbezit. Met opzet legt Karakoyun zijn tegenspeler op de grond. Karakoyun krijgt een gele kaart. Daşçı wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Daşçı kan niet meer verder spelen. Altın komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Hekimhan kopt de bal weg. Menjívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneşli is nu in balbezit. Menjívar verovert de bal door een tackle van achteren. Menjívar geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Näther rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FETHİYE 1933 - manisaksehirbjk 0:5

42e minuut.
Menjívar passt de bal zonder na te denken. Güneşli is nu in balbezit. Güneşli passt de bal met de wreef. Menjívar is nu in balbezit. Menjívar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FETHİYE 1933 - manisaksehirbjk 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FETHİYE 1933 63%, manisaksehirbjk 37%.
FETHİYE 1933 - manisaksehirbjk 0:6

47e minuut.
Klungelig pakt Hekimhan de bal. Näther rent richting de bal. Näther passt de bal met de wreef. Altın heeft problemen om de bal te vangen. Altın geeft een lange en hoge pass. Uralsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Näther is nu in balbezit. Näther draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FETHİYE 1933 - manisaksehirbjk 0:7

49e minuut.
Menjívar probeert de bal met de borst te controleren. Kolcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Menjívar verovert de bal door een tackle van achteren. Menjívar haalt uit met een fantastische trap. Uralsoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FETHİYE 1933 - manisaksehirbjk 0:8

50e minuut.
Uraz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Velas de bal. Velas met een sublieme pass. Näther rent richting de bal. Näther draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FETHİYE 1933 - manisaksehirbjk 0:9

53e minuut.
Altın rent richting de bal. Türköne is nu in balbezit. Altın begaat een overtreding. Altın krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Güneşli passt de bal in één keer door. Menjívar rent richting de bal. Menjívar passt de bal in één keer door. Näther is nu in balbezit. Näther draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Velas probeert naar een medespeler te passen. Altın rent richting de bal. Altın met een sublieme pass. Menjívar is nu in balbezit. Menjívar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Uralsoy met een harde bal richting middenveld. Ağrı speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Näther de bal onder controle te krijgen. Näther draait met de bal, schiet en ... Uralsoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FETHİYE 1933 - manisaksehirbjk 0:10

66e minuut.
Altın rent richting de bal. Türköne onderschept slim de pass. Türköne speelt de bal door. Menjívar rent richting de bal. Menjívar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FETHİYE 1933 - manisaksehirbjk 0:11

70e minuut.
Näther is nu in balbezit. Menjívar rent richting de bal. Näther bereikt de bal nog maar net als eerste. Näther haalt uit met een fantastische trap. Uralsoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FETHİYE 1933 - manisaksehirbjk 0:12

76e minuut.
Tokturan met de inworp. Menjívar rent richting de bal. Menjívar met een sublieme pass. Klungelig pakt Näther de bal. Näther schiet op doel. Uralsoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Ağrı speelt de bal door. Tokturan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokturan geeft een lange en hoge pass. Näther rent richting de bal. Näther schiet op doel. Uralsoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Ağrı speelt de bal door. Menjívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Menjívar met een sublieme pass. Näther is nu in balbezit. Näther haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FETHİYE 1933 - manisaksehirbjk 0:13

85e minuut.
Karaibrahimoğlu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ünal de bal. Näther is nu in balbezit. Näther draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Tokturan passt de bal met de wreef. Taştekin is nu in balbezit. Velas verovert de bal door een tackle van achteren. Menjívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Menjívar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Hekimhan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Altın zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Menjívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Menjívar geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Uralsoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FETHİYE 1933 59%, manisaksehirbjk 41%.
FETHİYE 1933 - manisaksehirbjk 0:13