Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HOLY TEAM Süper Gençlik
Normal Tactiek Egemen
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 45.1
average Schieten excellent
weak Passen solid
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Kolonyacı onderschept slim de pass. Kolonyacı geeft een lange en hoge pass. Hardy rent richting de bal. Hardy haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Beray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HOLY TEAM - Süper Gençlik 0:1

5e minuut.
Bartınlı met een sublieme pass. Kolonyacı is nu in balbezit. Kolonyacı passt de bal met de wreef. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar schiet op doel. Aybaba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
HOLY TEAM - Süper Gençlik 0:2

8e minuut.
Millán controleert de bal met de borst. Millán speelt de bal door. Kolonyacı probeert naar een medespeler te passen. Hardy rent richting de bal. Hardy haalt uit met een fantastische trap. Aybaba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Kolonyacı probeert naar een medespeler te passen. Baillot is nu in balbezit. Baillot speelt de bal door. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Millán is nu in balbezit. Millán passt de bal in één keer door. Kolonyacı speelt de bal door. Hardy heeft problemen om de bal te vangen. Hardy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Ersönmez geeft een hoge lob. Gulyás speelt de bal door. Kolonyacı probeert naar een medespeler te passen. Hardy is nu in balbezit. Hardy draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Şabanoğlu trapt de bal weg. Baillot kopt de bal weg. Hardy is nu in balbezit. Hardy draait met de bal, schiet en ... Aybaba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Demirökçe rent richting de bal. Ponce verovert de bal door een tackle van achteren. Ponce geeft een hoge lob. Daar is Kolonyacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolonyacı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HOLY TEAM - Süper Gençlik 0:3

19e minuut.
Mantar is nu in balbezit. Mantar passt de bal met de wreef. Hardy is nu in balbezit. Hardy draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Mantar geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
HOLY TEAM - Süper Gençlik 0:4

22e minuut.
Hardy rent richting de bal. Kolonyacı rent richting de bal. Kolonyacı passt de bal met de wreef. Mantar is nu in balbezit. Mantar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HOLY TEAM - Süper Gençlik 0:5

23e minuut.
Derince heeft problemen om de bal te vangen. Hardy rent richting de bal. Met opzet legt Derince zijn tegenspeler op de grond. Derince krijgt een gele kaart. Hardy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ponce met een snel genomen vrije trap. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Beray de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
HOLY TEAM - Süper Gençlik 0:6

24e minuut.
Beray geeft een lange en hoge pass. Toprakkale is nu in balbezit. Met opzet legt Baillot zijn tegenspeler op de grond. Baillot krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Şabanoğlu geeft een hoge lob. Eldemir is nu in balbezit. Baillot begaat een overtreding. Baillot krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

32e minuut.
Demirökçe is nu in balbezit. Kolonyacı verovert de bal door een tackle van achteren. Kolonyacı met een sublieme pass. Klungelig pakt Mantar de bal. Mantar schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bartınlı geeft een hoge lob. Klungelig pakt Millán de bal. Millán probeert naar een medespeler te passen. Hardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Ponce is nu in balbezit. Ponce passt de bal zonder na te denken. Kolonyacı geeft een hoge lob. Hardy is nu in balbezit. Hardy draait met de bal, schiet en ... Aybaba bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
HOLY TEAM - Süper Gençlik 0:7

38e minuut.
Daar is Eldemir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolonyacı met een sublieme pass. Ponce is nu in balbezit. Ponce geeft een hoge lob. Hardy maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Eldemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Paione verovert de bal door een tackle van achteren. Paione geeft een hoge lob. Hardy rent richting de bal. Hardy haalt uit met een fantastische trap. Aybaba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Mantar onderschept slim de pass. Mantar kan de bal niet met de borst controleren. Mantar haalt uit met een fantastische trap. Beray probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aybaba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HOLY TEAM - Süper Gençlik 0:8

42e minuut.
Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce passt de bal in één keer door. Hardy is nu in balbezit. Hardy schiet op doel. Aybaba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HOLY TEAM - Süper Gençlik 0:9

44e minuut.
Millán passt de bal zonder na te denken. Kolonyacı is nu in balbezit. Kolonyacı passt de bal zonder na te denken. Hardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardy schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
HOLY TEAM - Süper Gençlik 0:10

44e minuut.
Hardy passt de bal zonder na te denken. Daar is Horo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horo geeft de bal voor. Hardy is nu in balbezit. Hardy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HOLY TEAM 80%, Süper Gençlik 20%.
HOLY TEAM - Süper Gençlik 0:10

47e minuut.
Kolonyacı heeft problemen om de bal te vangen. Kolonyacı speelt de bal door. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar draait met de bal, schiet en ... Aybaba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HOLY TEAM - Süper Gençlik 0:11

49e minuut.
Demirökçe rent richting de bal. Kolonyacı onderschept slim de pass. Kolonyacı met een sublieme pass. Mantar rent richting de bal. Mantar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Kolonyacı rent richting de bal. Kolonyacı met een sublieme pass. Mantar is nu in balbezit. Mantar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HOLY TEAM - Süper Gençlik 0:12

51e minuut.
Eldemir probeert naar een medespeler te passen. Derince bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardy is nu in balbezit. Hardy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HOLY TEAM - Süper Gençlik 0:13

52e minuut.
Eldemir heeft problemen om de bal te vangen. Eldemir passt de bal met de wreef. Demirökçe bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar onderschept slim de pass. Mantar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Perrot kopt de bal weg. Daar is Bartınlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mantar rent richting de bal. Mantar draait met de bal, schiet en ... Daar is Şabanoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Millán geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hardy maakt een snoekduik en kopt de bal. Aybaba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HOLY TEAM - Süper Gençlik 0:14

60e minuut.
Bartınlı rent richting de bal. Ponce onderschept slim de pass. Ponce passt de bal in één keer door. Mantar is nu in balbezit. Mantar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Şabanoğlu met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ponce met een snelle inworp. Kolonyacı geeft een hoge lob. Hardy springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Perrot geeft de bal voor. Klungelig pakt Beray de bal. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar schiet op doel. Aybaba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HOLY TEAM - Süper Gençlik 0:15

70e minuut.
Inworp. Mantar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolonyacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonyacı geeft de bal voor. Hardy is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Horo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Türkkorkmaz de bal. Hardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardy schiet op doel. Aybaba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HOLY TEAM - Süper Gençlik 0:16

79e minuut.
Şabanoğlu geeft de bal voor. Millán controleert de bal met de borst. Millán geeft een hoge lob. Hardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HOLY TEAM - Süper Gençlik 0:17

81e minuut.
Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar passt de bal met de wreef. Hardy is nu in balbezit. Kolonyacı rent richting de bal. Kolonyacı schiet op doel. Aybaba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Hardy rent richting de bal. Kolonyacı is nu in balbezit. Hardy rent richting de bal. Millán rent richting de bal. Millán geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aybaba trapt de bal weg. Millán geeft een hoge lob. Mantar is nu in balbezit. Mantar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Millán met een sublieme pass. Klungelig pakt Hardy de bal. Türkkorkmaz is nu in balbezit. Hardy verovert de bal door een tackle van achteren. Hardy haalt uit met een fantastische trap. Aybaba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Şabanoğlu is nu in balbezit. Kolonyacı onderschept slim de pass. Kolonyacı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HOLY TEAM 81%, Süper Gençlik 19%.
HOLY TEAM - Süper Gençlik 0:17