Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Süper Gençlik HOLY TEAM
Egemen Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
39 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 19.1
very good Schieten average
very good Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kolonyacı is nu in balbezit. Kolonyacı passt de bal in één keer door. Bartınlı rent richting de bal. Trandafir onderschept slim de pass. Trandafir haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - HOLY TEAM 1:0

7e minuut.
Kolonyacı met een sublieme pass. Daar is Mantar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mantar passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Trandafir de bal. Trandafir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kolonyacı probeert naar een medespeler te passen. Şabanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar verovert de bal door een tackle van achteren. Mantar draait met de bal, schiet en ... Aybaba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - HOLY TEAM 2:0

12e minuut.
Derince probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Eldemir de bal. Derince rent richting de bal. Trandafir verovert de bal door een tackle van achteren. Trandafir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Inworp. Papadoperakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolonyacı is nu in balbezit. Kolonyacı geeft de bal voor. Mantar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - HOLY TEAM 3:0

18e minuut.
Ponce met een sublieme pass. Mantar is nu in balbezit. Şabanoğlu rent richting de bal. Kolonyacı verovert de bal door een tackle van achteren. Kolonyacı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Türkkorkmaz onderschept slim de pass. Kolonyacı onderschept slim de pass. Kolonyacı speelt de bal door. Trandafir bereikt de bal nog maar net als eerste. Trandafir haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - HOLY TEAM 4:0

22e minuut.
Kolonyacı is nu in balbezit. Kolonyacı passt de bal zonder na te denken. Mantar rent richting de bal. Mantar schiet op doel. Aybaba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - HOLY TEAM 5:0

25e minuut.
Kolonyacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonyacı passt de bal in één keer door. Mantar is nu in balbezit. Mantar speelt de bal door. Trandafir rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Papadoperakis neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trandafir heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - HOLY TEAM 6:0

27e minuut.
Papadoperakis kopt de bal weg. Trandafir rent richting de bal. Kolonyacı probeert naar een medespeler te passen. Mantar is nu in balbezit. Mantar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - HOLY TEAM 7:0

37e minuut.
Mantar kopt de bal weg. Bartınlı heeft problemen om de bal te vangen. Kolonyacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Trandafir rent richting de bal. Trandafir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - HOLY TEAM 8:0

38e minuut.
Bilgenç bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilgenç geeft de bal voor. Trandafir bereikt de bal nog maar net als eerste. Trandafir draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Kolonyacı probeert naar een medespeler te passen. Mantar rent richting de bal. Mantar haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Beray de bal onder controle te krijgen. Aybaba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - HOLY TEAM 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Süper Gençlik 26%, HOLY TEAM 74%.
Süper Gençlik - HOLY TEAM 9:0

46e minuut.
Şabanoğlu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bilgenç met een snelle inworp. Daar is Kolonyacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolonyacı geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Kolonyacı is nu in balbezit. Kolonyacı geeft de bal voor. Trandafir is nu in balbezit. Trandafir draait met de bal, schiet en ... Aybaba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Ponce probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mantar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mantar passt de bal in één keer door. Trandafir rent richting de bal. Trandafir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Klungelig pakt Papadoperakis de bal. Papadoperakis kopt de bal weg. Trandafir is nu in balbezit. Trandafir schiet op doel. Na een snelle pass probeert Beray de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bilgenç geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trandafir is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - HOLY TEAM 10:0

53e minuut.
Ponce verovert de bal door een tackle van achteren. Ponce probeert naar een medespeler te passen. Bilgenç speelt de bal door. Kolonyacı is nu in balbezit. Kolonyacı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Papadoperakis kopt de bal weg. Kolonyacı heeft problemen om de bal te vangen. Kolonyacı geeft een lange en hoge pass. Mantar rent richting de bal. Mantar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - HOLY TEAM 11:0

60e minuut.
Ponce onderschept slim de pass. Ponce met een sublieme pass. Kolonyacı met een sublieme pass. Trandafir bereikt de bal nog maar net als eerste. Trandafir draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Ponce onderschept slim de pass. Ponce geeft een hoge lob. Mantar rent richting de bal. Mantar schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - HOLY TEAM 12:0

64e minuut.
Kolonyacı onderschept slim de pass. Kolonyacı speelt de bal door. Trandafir bereikt de bal nog maar net als eerste. Trandafir draait met de bal, schiet en ... Beray probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ponce probeert naar een medespeler te passen. Papadoperakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadoperakis geeft een lange en hoge pass. Mantar krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ponce geeft een hoge lob. Aybaba speelt de bal door. Inworp. Papadoperakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolonyacı geeft een lange en hoge pass. Aybaba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - HOLY TEAM 13:0

73e minuut.
Bilgenç rent richting de bal. Bilgenç speelt de bal door. Papadoperakis probeert naar een medespeler te passen. Trandafir bereikt de bal nog maar net als eerste. Trandafir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Papadoperakis speelt de bal door. Bilgenç met een sublieme pass. Kolonyacı met een sublieme pass. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar draait met de bal, schiet en ... Aybaba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Ponce speelt de bal door. Kolonyacı is nu in balbezit. Kolonyacı passt de bal in één keer door. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Ersönmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ersönmez geeft de bal voor. Inworp. Bilgenç zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolonyacı geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aybaba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Ponce rent richting de bal. Ponce passt de bal met de wreef. Kolonyacı speelt de bal door. Mantar rent richting de bal. Mantar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - HOLY TEAM 14:0

82e minuut.
Kolonyacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonyacı passt de bal in één keer door. Mantar rent richting de bal. Mantar haalt uit met een fantastische trap. Aybaba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - HOLY TEAM 15:0

84e minuut.
Bartınlı kopt de bal weg. Bilgenç is nu in balbezit. Bilgenç passt de bal in één keer door. Mantar rent richting de bal. Mantar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Papadoperakis met de inworp. Kolonyacı rent richting de bal. Kolonyacı passt de bal in één keer door. Trandafir is nu in balbezit. Trandafir draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aybaba met een sublieme pass. Papadoperakis kopt de bal weg. Trandafir bereikt de bal nog maar net als eerste. Trandafir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Inworp. Papadoperakis met een snelle inworp. Kolonyacı geeft een lange en hoge pass. Mantar rent richting de bal. Mantar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - HOLY TEAM 16:0

88e minuut.
Eldemir met een sublieme pass. Daar is Derince, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mantar verovert de bal door een tackle van achteren. Mantar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - HOLY TEAM 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Süper Gençlik 10%, HOLY TEAM 90%.
Süper Gençlik - HOLY TEAM 17:0