Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yeni Malatya Siyah Çoraplılar
BAM Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
14% Spel op eigen helft 86%
45 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 19.2
excellent Schieten weak
excellent Passen weak
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Malenica met de inworp. Jaranowski is nu in balbezit. Jaranowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Açan de bal. Açan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - Siyah Çoraplılar 1:0

3e minuut.
Malenica is nu in balbezit. Malenica geeft een lange en hoge pass. Açan met een sublieme pass. Spinello rent richting de bal. Spinello draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Cabañas speelt de bal door. Malenica is nu in balbezit. Malenica passt de bal in één keer door. Jaranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaranowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Jaranowski speelt de bal door. Malenica is nu in balbezit. Cabañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabañas geeft een hoge lob. Spinello maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - Siyah Çoraplılar 2:0

10e minuut.
Cabañas probeert naar een medespeler te passen. Malenica is nu in balbezit. Malenica passt de bal met de wreef. Jaranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaranowski schiet op doel. Kurtul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Malenica geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jaranowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ayoğlu met de inworp. Kurtuluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabañas probeert naar een medespeler te passen. Spinello is nu in balbezit. Spinello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Klungelig pakt Cabañas de bal. Cabañas geeft een hoge lob. Jaranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaranowski draait met de bal, schiet en ... Kurtul probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Reçber geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malenica met een snelle inworp. Jaranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaranowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - Siyah Çoraplılar 3:0

25e minuut.
Daar is Ermiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabañas speelt de bal door. Spinello bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - Siyah Çoraplılar 4:0

28e minuut.
Kurtul trapt de bal weg van het doel. Açan kopt de bal weg. Spinello rent richting de bal. Jaranowski rent richting de bal. Jaranowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Açan heeft problemen om de bal te vangen. Açan speelt de bal door. Cabañas probeert naar een medespeler te passen. Açan rent richting de bal. Açan geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - Siyah Çoraplılar 5:0

43e minuut.
Klungelig pakt Jaranowski de bal. Küçükler rent richting de bal. Jaranowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jaranowski kan de bal niet met de borst controleren. Jaranowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - Siyah Çoraplılar 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeni Malatya 13%, Siyah Çoraplılar 87%.
Yeni Malatya - Siyah Çoraplılar 6:0

47e minuut.
Malenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Malenica geeft de bal voor. Spinello is nu in balbezit. Spinello haalt uit met een fantastische trap. Kurtul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - Siyah Çoraplılar 7:0

53e minuut.
Spinello geeft een hoge lob. Küçükler kopt de bal weg. Klungelig pakt Cabañas de bal. Cabañas geeft een lange en hoge pass. Jaranowski krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

55e minuut.
Piersic speelt de bal door. Cabañas speelt de bal door. Açan probeert naar een medespeler te passen. Spinello is nu in balbezit. Spinello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Daar is Küçükler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Malenica zal de hoekschop nemen. Spinello probeert de bal met de borst te controleren. Spinello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Klungelig pakt Spinello de bal. Cabañas rent richting de bal. Cabañas passt de bal zonder na te denken. Spinello bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinello haalt uit met een fantastische trap. Kurtul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Reçber kopt de bal weg. Açan rent richting de bal. Açan passt de bal in één keer door. Spinello heeft problemen om de bal te vangen. Spinello draait met de bal, schiet en ... Kurtul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jaranowski rent richting de bal. Jaranowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - Siyah Çoraplılar 8:0

64e minuut.
Açan met een sublieme pass. Daar is Malenica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabañas geeft de bal voor. Spinello rent richting de bal. Spinello haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Cabañas is nu in balbezit. Spinello bereikt de bal nog maar net als eerste. Açan geeft een hoge lob. Jaranowski rent richting de bal. Jaranowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - Siyah Çoraplılar 9:0

67e minuut.
Soydinç is nu in balbezit. Jaranowski verovert de bal door een tackle van achteren. Cabañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinello rent richting de bal. Spinello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Daar is Ayoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Açan neemt de hoekschop. Spinello is nu in balbezit. Spinello schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Soydinç heeft problemen om de bal te vangen. Spinello rent richting de bal. Spinello draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Küçükler rent richting de bal. Jaranowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jaranowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - Siyah Çoraplılar 10:0

71e minuut.
Daar is Malenica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malenica geeft een hoge lob. Reçber heeft problemen om de bal te vangen. Spinello bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Reçber met een harde bal richting middenveld. Malenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Malenica geeft de bal voor. Spinello krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Malenica geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Zarif de bal onder controle te krijgen. Jaranowski is nu in balbezit. Jaranowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - Siyah Çoraplılar 11:0

75e minuut.
Küçükler geeft de bal voor. Savcı rent richting de bal. Savcı met een sublieme pass. Malenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Malenica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Daar is Açan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Açan geeft een hoge lob. Spinello kopt de bal weg. Jaranowski is nu in balbezit. Jaranowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Abad probeert de bal met de borst te controleren. Abad speelt de bal door. Spinello rent richting de bal. Spinello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - Siyah Çoraplılar 12:0

84e minuut.
Daar is Antalyalıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spinello onderschept slim de pass. Kurtuluş rent richting de bal. Spinello verovert de bal door een tackle van achteren. Spinello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Inworp. Piersic met de inworp. Açan rent richting de bal. Açan geeft een hoge lob. Jaranowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Açan kopt de bal weg. Spinello bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinello passt de bal in één keer door. Jaranowski rent richting de bal. Jaranowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - Siyah Çoraplılar 13:0

88e minuut.
Piersic probeert naar een medespeler te passen. Açan bereikt de bal nog maar net als eerste. Açan met een sublieme pass. Jaranowski is nu in balbezit. Jaranowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeni Malatya 14%, Siyah Çoraplılar 86%.
Yeni Malatya - Siyah Çoraplılar 13:0