Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galatasaray983 SogukkuyuFC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 16
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Yoksul met een snelle inworp. Hun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hun passt de bal met de wreef. Özenginer is nu in balbezit. Özenginer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Yokolmaz probeert naar een medespeler te passen. Hun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hun speelt de bal door. Mardinlioğlu rent richting de bal. Mardinlioğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Karabekir is nu in balbezit. Karabekir geeft een hoge lob. Taş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Şinaz rent richting de bal. Şinaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bartu met een sublieme pass. Ondokuzmayıs is nu in balbezit. Ondokuzmayıs geeft de bal voor. Özenginer rent richting de bal. Özenginer haalt uit met een fantastische trap. Gürgüner bokst de bal weg. Özenginer is nu in balbezit. Özenginer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray983 - SogukkuyuFC 1:0

41e minuut.
Bartu speelt de bal door. Özenginer is nu in balbezit. Tekpar bereikt de bal nog maar net als eerste. Özenginer rent richting de bal. Özenginer schiet op doel. Gürgüner bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray983 34%, SogukkuyuFC 66%.
Galatasaray983 - SogukkuyuFC 1:0

48e minuut.
Kumcuoğlu geeft de bal voor. Kütahyalı heeft problemen om de bal te vangen. Ondokuzmayıs legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kütahyalı raakt geblesseerd tijdens het duel. Kütahyalı neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kahvecioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahvecioğlu probeert naar een medespeler te passen. Ondokuzmayıs heeft problemen om de bal te vangen. Özenginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Özenginer schiet op doel. Gürgüner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Taş rent richting de bal. Mardinlioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kütahyalı schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kütahyalı krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Özenginer onderschept slim de pass. Kütahyalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Özenginer is nu in balbezit. Özenginer schiet op doel. Gürgüner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray983 - SogukkuyuFC 2:0

67e minuut.
Tuğracıbaşı kopt de bal weg. Hun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hun probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mardinlioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mardinlioğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray983 - SogukkuyuFC 2:1

69e minuut.
Bartu rent richting de bal. Bartu met een sublieme pass. Özenginer is nu in balbezit. Kütahyalı rent richting de bal. Kütahyalı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sözerdem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mardinlioğlu geeft een hoge lob. Şinaz springt en kopt de bal. Ar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Galatasaray983 - SogukkuyuFC 2:2

87e minuut.
Ar met een harde bal richting middenveld. Bartu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartu passt de bal met de wreef. Özenginer is nu in balbezit. Özenginer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray983 54%, SogukkuyuFC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Galatasaray983 - SogukkuyuFC 2:2