Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Kırıkkale manisaksehirbjk
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
4 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 35.1
poor Schieten solid
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Karabük bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekinbiçer verovert de bal door een tackle van achteren. Ekinbiçer passt de bal in één keer door. Menjívar is nu in balbezit. Menjívar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Tokturan verovert de bal door een tackle van achteren. Tokturan speelt de bal door. Hunoğlu is nu in balbezit. Menjívar is nu in balbezit. Menjívar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Suruç passt de bal zonder na te denken. Ağrı speelt de bal door. Tokturan speelt de bal door. Menjívar is nu in balbezit. Menjívar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gürpınar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çimci is nu in balbezit. Menjívar verovert de bal door een tackle van achteren. Menjívar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Sorić speelt de bal door. Daar is Tokturan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tokturan probeert naar een medespeler te passen. Menjívar rent richting de bal. Menjívar geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Menjívar onderschept slim de pass. Hunoğlu rent richting de bal. Menjívar rent richting de bal. Hunoğlu rent richting de bal. Hunoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kalettka trapt de bal weg van het doel. Elmacı kopt de bal weg. Vuslat heeft problemen om de bal te vangen. Menjívar is nu in balbezit. Menjívar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Tokturan kopt de bal weg. Menjívar is nu in balbezit. Çimci onderschept slim de pass. Menjívar verovert de bal door een tackle van achteren. Menjívar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Sorić onderschept slim de pass. Sorić met een sublieme pass. Menjívar rent richting de bal. Hunoğlu rent richting de bal. Hunoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daar is Ağrı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menjívar is nu in balbezit. Vuslat begaat een overtreding. Vuslat krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Kırıkkale 76%, manisaksehirbjk 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Kırıkkale - manisaksehirbjk 0:0

46e minuut.
Menjívar probeert naar een medespeler te passen. Hunoğlu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vuslat. Vuslat krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

49e minuut.
Ekinbiçer geeft de bal voor. Ağızlı kopt de bal weg. Daar is Gürpınar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menjívar rent richting de bal. Menjívar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kırıkkale - manisaksehirbjk 0:1

50e minuut.
Suruç heeft problemen om de bal te vangen. Hunoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Elmacı rent richting de bal. Hunoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Hunoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Tokturan geeft een lange en hoge pass. Ulaş rent richting de bal. Menjívar rent richting de bal. Hunoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Menjívar passt de bal zonder na te denken. Dokuz rent richting de bal. Dokuz probeert naar een medespeler te passen. Menjívar rent richting de bal. Menjívar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Çimci is nu in balbezit. Ekinbiçer verovert de bal door een tackle van achteren. Ekinbiçer probeert naar een medespeler te passen. Menjívar rent richting de bal. Menjívar draait met de bal, schiet en ... Karaosmanoğlu bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Suruç heeft problemen om de bal te vangen. Hunoğlu is nu in balbezit. Menjívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Menjívar draait met de bal, schiet en ... Karaosmanoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kırıkkale - manisaksehirbjk 0:2

85e minuut.
Elmacı geeft een hoge lob. Kurter rent richting de bal. Sorić met een sublieme pass. Menjívar is nu in balbezit. Menjívar haalt uit met een fantastische trap. Karaosmanoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Kırıkkale 76%, manisaksehirbjk 24%.
FK Kırıkkale - manisaksehirbjk 0:2