Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siyah Çoraplılar Süper Gençlik
Normal Tactiek Egemen
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 41
weak Schieten very good
weak Passen very good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Inworp. Kuzuv met de inworp. Kolonyacı speelt de bal door. Mantar rent richting de bal. Mantar draait met de bal, schiet en ... Kurtul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Trandafir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trandafir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Küçükler geeft een hoge lob. Papadoperakis kopt de bal weg. Kolonyacı speelt de bal door. Trandafir is nu in balbezit. Trandafir schiet op doel. Kurtul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Kolonyacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonyacı probeert naar een medespeler te passen. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar schiet op doel. Kurtul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siyah Çoraplılar - Süper Gençlik 0:1

20e minuut.
Ermiş speelt de bal door. Antalyalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antalyalıoğlu passt de bal in één keer door. Kurtul heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siyah Çoraplılar - Süper Gençlik 0:2

23e minuut.
Ponce is nu in balbezit. Kolonyacı rent richting de bal. Kolonyacı geeft een hoge lob. Trandafir is nu in balbezit. Trandafir draait met de bal, schiet en ... Paal!

26e minuut.
Kolonyacı is nu in balbezit. Kolonyacı passt de bal in één keer door. Papadoperakis met een sublieme pass. Trandafir is nu in balbezit. Trandafir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Inworp. Papadoperakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolonyacı met een sublieme pass. Klungelig pakt Trandafir de bal. Trandafir draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Siyah Çoraplılar - Süper Gençlik 0:3

29e minuut.
Papadoperakis kopt de bal weg. Kolonyacı probeert de bal met de borst te controleren. Kolonyacı met een sublieme pass. Trandafir bereikt de bal nog maar net als eerste. Trandafir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Siyah Çoraplılar - Süper Gençlik 0:4

33e minuut.
Ponce speelt de bal door. Mantar is nu in balbezit. Mantar met een sublieme pass. Trandafir bereikt de bal nog maar net als eerste. Trandafir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Siyah Çoraplılar - Süper Gençlik 0:5

36e minuut.
Soydinç bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce rent richting de bal. Kolonyacı met een sublieme pass. Mantar rent richting de bal. Mantar draait met de bal, schiet en ... Kurtul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Kolonyacı is nu in balbezit. Kolonyacı passt de bal in één keer door. Mantar is nu in balbezit. Mantar schiet op doel. Kurtul probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siyah Çoraplılar - Süper Gençlik 0:6

40e minuut.
Zarif met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuzuv met een snelle inworp. Kolonyacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonyacı draait met de bal, schiet en ... Kurtul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kurtul probeert naar een medespeler te passen. Papadoperakis kopt de bal weg. Klungelig pakt Kolonyacı de bal. Kolonyacı geeft een lange en hoge pass. Trandafir krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siyah Çoraplılar 83%, Süper Gençlik 17%.
Siyah Çoraplılar - Süper Gençlik 0:6

46e minuut.
Papadoperakis is nu in balbezit. Papadoperakis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Reçber de bal. Mantar rent richting de bal. Mantar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siyah Çoraplılar - Süper Gençlik 0:7

49e minuut.
Kurtul speelt de bal door. Papadoperakis kopt de bal weg. Trandafir bereikt de bal nog maar net als eerste. Trandafir draait met de bal, schiet en ... Mantar krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Papadoperakis kopt de bal weg. Klungelig pakt Trandafir de bal. Kolonyacı rent richting de bal. Trandafir rent richting de bal. Trandafir draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Kurtuluş onderschept slim de pass. Kolonyacı onderschept slim de pass. Kolonyacı met een sublieme pass. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kolonyacı passt de bal met de wreef. Mantar rent richting de bal. Mantar passt de bal in één keer door. Trandafir heeft problemen om de bal te vangen. Trandafir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Reçber is nu in balbezit. Kolonyacı geeft de bal voor. Mantar is nu in balbezit. Mantar haalt uit met een fantastische trap. Kurtul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siyah Çoraplılar - Süper Gençlik 0:8

62e minuut.
Kuzuv bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzuv geeft een lange en hoge pass. Trandafir probeert de bal aan de voet te houden. Kolonyacı is nu in balbezit. Kolonyacı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Doublet passt de bal zonder na te denken. Kurtuluş is nu in balbezit. Kurtuluş passt de bal zonder na te denken. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Zarif rent richting de bal. Kolonyacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonyacı geeft de bal voor. Trandafir rent richting de bal. Trandafir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siyah Çoraplılar - Süper Gençlik 0:9

74e minuut.
Zarif is nu in balbezit. Kolonyacı onderschept slim de pass. Kolonyacı met een sublieme pass. Mantar rent richting de bal. Mantar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ponce is nu in balbezit. Kolonyacı rent richting de bal. Kolonyacı passt de bal in één keer door. Daar is Mantar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mantar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Mantar kan de bal niet met de borst controleren. Mantar passt de bal in één keer door. Kolonyacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonyacı geeft een hoge lob. Daar is Reçber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siyah Çoraplılar - Süper Gençlik 0:10

85e minuut.
Küçükler geeft een hoge lob. Inworp. Kuzuv zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolonyacı heeft problemen om de bal te vangen. Kolonyacı geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Siyah Çoraplılar - Süper Gençlik 0:11

87e minuut.
Ponce passt de bal in één keer door. Kuzuv probeert naar een medespeler te passen. Kolonyacı speelt de bal door. Mantar heeft problemen om de bal te vangen. Mantar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Reçber geeft de bal voor. Inworp. Papadoperakis met een snelle inworp. Ponce is nu in balbezit. Ponce geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siyah Çoraplılar 82%, Süper Gençlik 18%.
Siyah Çoraplılar - Süper Gençlik 0:11