Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SogukkuyuFC FK Kırıkkale
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Cansoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karabekir bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabekir geeft een lange en hoge pass. Şinaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Şinaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Karabük verovert de bal door een tackle van achteren. Karabük heeft problemen om de bal te vangen. Karabük passt de bal zonder na te denken. Sermetoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermetoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Hun rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vuslat. Hun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kahvecioğlu met een snel genomen vrije trap. Şinaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Şinaz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SogukkuyuFC - FK Kırıkkale 1:0

37e minuut.
Gürpınar verovert de bal door een tackle van achteren. Gürpınar geeft de bal voor. Sermetoğlu kopt de bal weg. Karabük is nu in balbezit. Karabük schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SogukkuyuFC 45%, FK Kırıkkale 55%.
SogukkuyuFC - FK Kırıkkale 1:0

57e minuut.
Mardinlioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Cansoy rent richting de bal. Suruç begaat een overtreding. Suruç krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Sermetoğlu draait met de bal, schiet en ... Hiçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ondokuzmayıs legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ondokuzmayıs krijgt een gele kaart. Hiçyılmaz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vuslat kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Gürgüner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SogukkuyuFC - FK Kırıkkale 1:1

66e minuut.
Kahvecioğlu met een snelle inworp. Karabekir kan de bal niet met de borst controleren. Elmacı begaat een overtreding. Karabekir is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karabekir zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Şinaz is nu in balbezit. Şinaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SogukkuyuFC - FK Kırıkkale 2:1

73e minuut.
Cansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiçyılmaz onderschept slim de pass. Hiçyılmaz speelt de bal door. Mardinlioğlu is nu in balbezit. Mardinlioğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Karaosmanoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SogukkuyuFC 35%, FK Kırıkkale 65%.
SogukkuyuFC - FK Kırıkkale 2:1