Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
karaoren sk FK Kırıkkale
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
9 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Bolkar controleert de bal met de borst. Vuslat onderschept slim de pass. Vuslat passt de bal zonder na te denken. Sermetoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermetoğlu schiet op doel. Debleke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
karaoren sk - FK Kırıkkale 0:1

6e minuut.
Beştaş rent richting de bal. Vuslat is nu in balbezit. Sivrice is nu in balbezit. Vuslat onderschept slim de pass. Vuslat haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
karaoren sk - FK Kırıkkale 0:2

9e minuut.
Bolkar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yoğurtçu komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Karanlık is nu in balbezit. Sermetoğlu is nu in balbezit. Sivrice rent richting de bal. Sermetoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Sermetoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Debleke trapt de bal weg. Başardı is nu in balbezit. Suruç begaat een overtreding. Suruç krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Beştaş is nu in balbezit. Sermetoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermetoğlu probeert naar een medespeler te passen. Vuslat is nu in balbezit. Vuslat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Beştaş probeert naar een medespeler te passen. Sermetoğlu is nu in balbezit. Sermetoğlu haalt uit met een fantastische trap. Karanlık probeert de bal aan de voet te houden. Debleke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
karaoren sk - FK Kırıkkale 0:3

31e minuut.
Gürpınar passt de bal zonder na te denken. Çimci is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Başardı. Başardı krijgt een gele kaart. Çimci raakt geblesseerd tijdens het duel. Çimci zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Karabük is nu in balbezit. Met opzet legt Sivrice zijn tegenspeler op de grond. Sivrice krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Sivrice rent richting de bal. Vuslat is nu in balbezit. Sivrice schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sivrice krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: karaoren sk 65%, FK Kırıkkale 35%.
karaoren sk - FK Kırıkkale 0:3

49e minuut.
Debleke met een harde bal richting middenveld. Suruç kopt de bal weg. Vuslat bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuslat schiet op doel. Debleke maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Ulaş probeert de bal aan de voet te houden. Başardı is nu in balbezit. Başardı geeft de bal voor. Tepebağlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepebağlı draait met de bal, schiet en ... Karaosmanoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
karaoren sk - FK Kırıkkale 1:3

62e minuut.
Beştaş onderschept slim de pass. Beştaş geeft de bal voor. Tepebağlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepebağlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
karaoren sk - FK Kırıkkale 2:3

90e minuut.
Yoğurtçu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hiçyılmaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vuslat controleert de bal met de borst. Vuslat geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: karaoren sk 62%, FK Kırıkkale 38%.
karaoren sk - FK Kırıkkale 2:3