Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yeni Malatya FETHİYE 1933
BAM Tactiek 352
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
48 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 17.5
very good Schieten poor
very good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Hekimhan is nu in balbezit. Spinello onderschept slim de pass. Türköne legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Spinello is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Spinello neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - FETHİYE 1933 1:0

5e minuut.
Malenica geeft een hoge lob. Jaranowski is nu in balbezit. Kolcu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jaranowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Jaranowski neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - FETHİYE 1933 2:0

9e minuut.
Schürmann met een snelle inworp. Malenica is nu in balbezit. Malenica passt de bal in één keer door. Jaranowski rent richting de bal. Jaranowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Cabañas rent richting de bal. Cabañas geeft een hoge lob. Spinello kopt de bal weg. Jaranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaranowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

12e minuut.
Dabai geeft een lange en hoge pass. Spinello kopt de bal weg. Jaranowski rent richting de bal. Jaranowski schiet op doel. Hekimhan probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Açan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Spinello rent richting de bal. Spinello haalt uit met een fantastische trap. Hekimhan probeert de bal aan de voet te houden. Uralsoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Piersic speelt de bal door. Hakkarilioğlu controleert de bal met de borst. Jaranowski probeert naar een medespeler te passen. Spinello is nu in balbezit. Spinello haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Açan onderschept slim de pass. Açan geeft een lange en hoge pass. Jaranowski heeft problemen om de bal te vangen. Jaranowski haalt uit met een fantastische trap. Uralsoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - FETHİYE 1933 3:0

22e minuut.
Spinello kan de bal niet met de borst controleren. Malenica met een sublieme pass. Jaranowski heeft problemen om de bal te vangen. Jaranowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - FETHİYE 1933 4:0

25e minuut.
Güneşli probeert de bal met de borst te controleren. Schürmann rent richting de bal. Schürmann passt de bal met de wreef. Jaranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaranowski draait met de bal, schiet en ... Uralsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Spinello heeft problemen om de bal te vangen. Malenica rent richting de bal. Malenica passt de bal zonder na te denken. Jaranowski rent richting de bal. Jaranowski draait met de bal, schiet en ... Uralsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Piersic met een snelle inworp. Malenica rent richting de bal. Malenica probeert naar een medespeler te passen. Spinello is nu in balbezit. Spinello haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Açan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jaranowski de bal. Jaranowski speelt de bal door. Spinello rent richting de bal. Spinello draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Spinello verovert de bal door een tackle van achteren. Schürmann is nu in balbezit. Schürmann passt de bal zonder na te denken. Jaranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaranowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Schürmann passt de bal zonder na te denken. Jaranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaranowski passt de bal zonder na te denken. Spinello is nu in balbezit. Spinello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - FETHİYE 1933 5:0

37e minuut.
Açan met een snelle inworp. Malenica rent richting de bal. Malenica passt de bal zonder na te denken. Spinello rent richting de bal. Spinello haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Hekimhan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolcu is nu in balbezit. Schürmann is nu in balbezit. Schürmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Uralsoy niet meer kan verder spelen. Ballı komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Türköne geeft de bal voor. Inworp. Açan met een snelle inworp. Malenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Malenica passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Savcı rent richting de bal. Karaibrahimoğlu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Savcı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Savcı zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jaranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaranowski draait met de bal, schiet en ... Ballı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - FETHİYE 1933 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeni Malatya 20%, FETHİYE 1933 80%.
Yeni Malatya - FETHİYE 1933 6:0

46e minuut.
Malenica is nu in balbezit. Schürmann rent richting de bal. Schürmann met een sublieme pass. Spinello is nu in balbezit. Spinello haalt uit met een fantastische trap. Ballı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

47e minuut.
Schürmann passt de bal zonder na te denken. Hekimhan heeft problemen om de bal te vangen. Spinello rent richting de bal. Spinello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - FETHİYE 1933 7:0

49e minuut.
Kolcu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schürmann met de inworp. Jaranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaranowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Kolcu passt de bal met de wreef. Hakkarilioğlu kan de bal niet met de borst controleren. Malenica probeert naar een medespeler te passen. Daar is Spinello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spinello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Savcı verovert de bal door een tackle van achteren. Schürmann speelt de bal door. Türköne is nu in balbezit. Spinello verovert de bal door een tackle van achteren. Spinello haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Kolcu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Schürmann met een snelle inworp. Jaranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaranowski draait met de bal, schiet en ... Ballı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Hekimhan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spinello rent richting de bal. Spinello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - FETHİYE 1933 8:0

60e minuut.
Jaranowski rent richting de bal. Jaranowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Hekimhan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spinello bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - FETHİYE 1933 9:0

61e minuut.
Schürmann met de inworp. Malenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Malenica passt de bal zonder na te denken. Spinello rent richting de bal. Spinello haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - FETHİYE 1933 10:0

63e minuut.
Açan bereikt de bal nog maar net als eerste. Açan geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Jaranowski de bal onder controle te krijgen. Spinello rent richting de bal. Spinello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ballı probeert naar een medespeler te passen. Jaranowski kopt de bal weg. Daar is Hekimhan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spinello is nu in balbezit. Spinello schiet op doel. Ballı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Kolcu geeft een lange en hoge pass. Piersic geeft een lange en hoge pass. Jaranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaranowski haalt uit met een fantastische trap. Ballı probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Spinello is nu in balbezit. Spinello draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - FETHİYE 1933 11:0

69e minuut.
Hakkarilioğlu passt de bal in één keer door. Inworp. Schürmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Malenica geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Ballı probeert naar een medespeler te passen. Malenica kopt de bal weg. Jaranowski heeft problemen om de bal te vangen. Spinello is nu in balbezit. Spinello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Schürmann de bal onder controle te krijgen. Dabai geeft een hoge lob. Karaibrahimoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Spinello rent richting de bal. Spinello draait met de bal, schiet en ... Ballı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Hekimhan de bal. Jaranowski is nu in balbezit. Jaranowski draait met de bal, schiet en ... Ballı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Doeltrap. Türköne met een harde bal richting middenveld. Schürmann kopt de bal weg. Jaranowski is nu in balbezit. Jaranowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Malenica heeft problemen om de bal te vangen. Malenica geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hakkarilioğlu de bal. Jaranowski rent richting de bal. Jaranowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Schürmann neemt de hoekschop. Spinello is nu in balbezit. Spinello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - FETHİYE 1933 12:0

90e minuut.
Ünal rent richting de bal. Arghirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Arghirescu geeft een hoge lob. Jaranowski is nu in balbezit. Jaranowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - FETHİYE 1933 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeni Malatya 18%, FETHİYE 1933 82%.
Yeni Malatya - FETHİYE 1933 13:0