Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siyah Çoraplılar SogukkuyuFC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Kahvecioğlu onderschept slim de pass. Kahvecioğlu geeft een hoge lob. Şinaz is nu in balbezit. Şinaz schiet op doel. Kurtul probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siyah Çoraplılar - SogukkuyuFC 0:1

43e minuut.
Şinaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Soydinç onderschept slim de pass. Soydinç met een sublieme pass. Antalyalıoğlu is nu in balbezit. Antalyalıoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Siyah Çoraplılar - SogukkuyuFC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siyah Çoraplılar 61%, SogukkuyuFC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Siyah Çoraplılar - SogukkuyuFC 1:1

54e minuut.
Sözerdem geeft een hoge lob. Inworp. Özbakar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Siyah Çoraplılar - SogukkuyuFC 2:1

60e minuut.
Kahvecioğlu controleert de bal met de borst. Ermiş verovert de bal door een tackle van achteren. Ermiş geeft een lange en hoge pass. Zoroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoroğlu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Şinaz draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Sözerdem de bal. Bercan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bercan krijgt een gele kaart. Sözerdem is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mardinlioğlu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kurtul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Siyah Çoraplılar - SogukkuyuFC 2:2

74e minuut.
Ermiş passt de bal zonder na te denken. Özbakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakar probeert naar een medespeler te passen. Antalyalıoğlu rent richting de bal. Antalyalıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Siyah Çoraplılar - SogukkuyuFC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siyah Çoraplılar 42%, SogukkuyuFC 58%.
Siyah Çoraplılar - SogukkuyuFC 3:2