Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HOLY TEAM manisaksehirbjk
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
3 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 37.1
average Schieten formidable
weak Passen average
poor Verdedigen good


3e minuut.
Sakaryalılar rent richting de bal. Velas verovert de bal door een tackle van achteren. Velas speelt de bal door. Näther bereikt de bal nog maar net als eerste. Näther schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HOLY TEAM - manisaksehirbjk 0:1

7e minuut.
Tokturan speelt de bal door. Näther is nu in balbezit. Beray rent richting de bal. Näther onderschept slim de pass. Näther haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Näther bereikt de bal nog maar net als eerste. Näther draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HOLY TEAM - manisaksehirbjk 0:2

14e minuut.
Näther passt de bal in één keer door. Velas bereikt de bal nog maar net als eerste. Velas geeft de bal voor. Näther is nu in balbezit. Näther haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Daar is Menjívar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menjívar schiet op doel. Daar is Dokuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menjívar is nu in balbezit. Menjívar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HOLY TEAM - manisaksehirbjk 0:3

17e minuut.
Velas met een sublieme pass. Menjívar is nu in balbezit. Menjívar passt de bal zonder na te denken. Näther bereikt de bal nog maar net als eerste. Näther haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HOLY TEAM - manisaksehirbjk 0:4

20e minuut.
Menjívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Menjívar schiet op doel. Na een snelle pass probeert Şabanoğlu de bal onder controle te krijgen. Näther is nu in balbezit. Näther schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Näther bereikt de bal nog maar net als eerste. Ersönmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Näther verovert de bal door een tackle van achteren. Menjívar is nu in balbezit. Menjívar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Sakaryalılar onderschept slim de pass. Velas verovert de bal door een tackle van achteren. Velas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Näther, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Näther haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HOLY TEAM - manisaksehirbjk 0:5

28e minuut.
Näther is nu in balbezit. Şabanoğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Näther is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Menjívar legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
HOLY TEAM - manisaksehirbjk 0:6

31e minuut.
Sakaryalılar heeft problemen om de bal te vangen. Velas bereikt de bal nog maar net als eerste. Velas met een sublieme pass. Näther rent richting de bal. Näther schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Menjívar controleert de bal met de borst. Demirökçe is nu in balbezit. Menjívar verovert de bal door een tackle van achteren. Näther bereikt de bal nog maar net als eerste. Näther schiet op doel. Aybaba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
HOLY TEAM - manisaksehirbjk 0:7

39e minuut.
Menjívar onderschept slim de pass. Menjívar met een sublieme pass. Näther bereikt de bal nog maar net als eerste. Näther haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
HOLY TEAM - manisaksehirbjk 0:8

42e minuut.
Ağrı kopt de bal weg. Menjívar rent richting de bal. Bartınlı is nu in balbezit. Menjívar onderschept slim de pass. Menjívar geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Kurter is nu in balbezit. Velas rent richting de bal. Velas passt de bal met de wreef. Menjívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Menjívar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Şabanoğlu trapt de bal weg. Velas kopt de bal weg. Klungelig pakt Ersönmez de bal. Näther rent richting de bal. Näther draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HOLY TEAM 79%, manisaksehirbjk 21%.
HOLY TEAM - manisaksehirbjk 0:8

48e minuut.
Demirökçe bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirökçe geeft de bal voor. Sakaryalılar speelt de bal door. Eldemir is nu in balbezit. Eldemir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Menjívar passt de bal in één keer door. Ersönmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Näther tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Näther krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Bartınlı met een sublieme pass. Toprakkale bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağrı probeert naar een medespeler te passen. Näther rent richting de bal. Näther draait met de bal, schiet en ... Aybaba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Menjívar is nu in balbezit. Beray is nu in balbezit. Menjívar onderschept slim de pass. Menjívar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HOLY TEAM - manisaksehirbjk 0:9

69e minuut.
Ekinbiçer onderschept slim de pass. Demirökçe verovert de bal door een tackle van achteren. Demirökçe met een sublieme pass. Menjívar rent richting de bal. Menjívar draait met de bal, schiet en ... Aybaba bokst de bal weg.

72e minuut.
Toprakkale zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Menjívar rent richting de bal. Ersönmez rent richting de bal. Näther verovert de bal door een tackle van achteren. Näther schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Menjívar verovert de bal door een tackle van achteren. Menjívar speelt de bal door. Näther rent richting de bal. Näther schiet op doel. Aybaba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HOLY TEAM - manisaksehirbjk 0:10

81e minuut.
Dokuz rent richting de bal. Dokuz geeft een lange en hoge pass. Şabanoğlu controleert de bal met de borst. Menjívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Menjívar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HOLY TEAM - manisaksehirbjk 0:11

83e minuut.
Velas passt de bal in één keer door. Dokuz is nu in balbezit. Dokuz geeft een hoge lob. Näther rent richting de bal. Näther schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Menjívar geeft de bal voor. Klungelig pakt Beray de bal. Näther rent richting de bal. Näther haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HOLY TEAM - manisaksehirbjk 0:12

90e minuut.
Beray probeert de bal aan de voet te houden. Velas probeert naar een medespeler te passen. Menjívar probeert naar een medespeler te passen. Näther bereikt de bal nog maar net als eerste. Näther schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
HOLY TEAM - manisaksehirbjk 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HOLY TEAM 83%, manisaksehirbjk 17%.
HOLY TEAM - manisaksehirbjk 0:13