Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EL AZİZ SK FC kuzen
532 Tactiek 352
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
50.8 gemiddelde waardering 50.6
very good Schieten very good
solid Passen solid
solid Verdedigen solid


13e minuut.
Kędzior is nu in balbezit. Seyhanlı rent richting de bal. Seyhanlı probeert naar een medespeler te passen. Kürti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Riera kopt de bal weg. Klungelig pakt Alvares de bal. Alvares passt de bal in één keer door. Mamoli rent richting de bal. Mamoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EL AZİZ SK - FC kuzen 1:0

16e minuut.
Seidenreiter probeert naar een medespeler te passen. Morhaye rent richting de bal. Morhaye passt de bal zonder na te denken. Daar is Mamoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mamoli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Seyhanlı met een sublieme pass. Ataer is nu in balbezit. Ataer passt de bal met de wreef. Kürti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürti haalt uit met een fantastische trap. Badra bokst de bal weg.

18e minuut.
Demir geeft een lange en hoge pass. Seyhanlı kopt de bal weg. Kürti heeft problemen om de bal te vangen. Kürti draait met de bal, schiet en ... Badra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EL AZİZ SK - FC kuzen 1:1

19e minuut.
Mamoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürti is nu in balbezit. Kędzior bereikt de bal nog maar net als eerste. Ataer onderschept slim de pass. Ataer schiet op doel. Badra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Tanrıkulu onderschept slim de pass. Tanrıkulu met een sublieme pass. Savaşır bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaşır geeft een lange en hoge pass. Kürti krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Seidenreiter kopt de bal weg. Daar is Karabacak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mamoli rent richting de bal. Mamoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EL AZİZ SK - FC kuzen 2:1

28e minuut.
Mamoli geeft een hoge lob. Tanrıkulu rent richting de bal. Tanrıkulu passt de bal in één keer door. Morhaye rent richting de bal. Morhaye draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Capote kopt de bal weg. Seidenreiter probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mamoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morhaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Morhaye schiet op doel. Sultz bokst de bal weg.

33e minuut.
Ataer verovert de bal door een tackle van achteren. Kędzior verovert de bal door een tackle van achteren. Kędzior geeft de bal voor. Kürti rent richting de bal. Kürti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Savaşır passt de bal met de wreef. Ataer is nu in balbezit. Ataer passt de bal zonder na te denken. Kürti rent richting de bal. Kürti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Tanrıkulu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Seidenreiter rent richting de bal. Seyhanlı onderschept slim de pass. Seyhanlı geeft een lange en hoge pass. Kürti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EL AZİZ SK - FC kuzen 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EL AZİZ SK 55%, FC kuzen 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EL AZİZ SK - FC kuzen 2:2

46e minuut.
Aponyi heeft problemen om de bal te vangen. Ataer onderschept slim de pass. Ataer probeert de bal met de borst te controleren. Kürti rent richting de bal. Kürti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Zborowski heeft problemen om de bal te vangen. Alvares probeert naar een medespeler te passen. Mamoli is nu in balbezit. Mamoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EL AZİZ SK - FC kuzen 3:2

55e minuut.
Demir bereikt de bal nog maar net als eerste. Demir geeft een hoge lob. Seyhanlı met een sublieme pass. Kürti heeft problemen om de bal te vangen. Kürti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Tanrıkulu verovert de bal door een tackle van achteren. Tanrıkulu geeft een lange en hoge pass. Capote kan de bal niet met de borst controleren. Kürti rent richting de bal. Kürti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Badra trapt de bal weg van het doel. Demir kopt de bal weg. Morhaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Morhaye draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Savaşır rent richting de bal. Savaşır passt de bal zonder na te denken. Seyhanlı speelt de bal door. Daar is Kürti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kürti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Riera controleert de bal met de borst. Seyhanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyhanlı passt de bal met de wreef. Ataer rent richting de bal. Ataer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Savaşır geeft de bal voor. Alvares geeft een lange en hoge pass. Mamoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamoli schiet op doel. Sultz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EL AZİZ SK - FC kuzen 4:2

83e minuut.
Demir met een sublieme pass. Goupil is nu in balbezit. Goupil passt de bal zonder na te denken. Kürti is nu in balbezit. Kürti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EL AZİZ SK 55%, FC kuzen 45%.
EL AZİZ SK - FC kuzen 4:2