Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ÇAĞGÜCÜFK Dadas_spor
Attack Tactiek 442
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 51.5
very good Schieten excellent
good Passen good
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Parol onderschept slim de pass. Daar is Parol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parol geeft een lange en hoge pass. Villamizar maakt een snoekduik en kopt de bal. Lena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇAĞGÜCÜFK - Dadas_spor 0:1

7e minuut.
Frey bereikt de bal nog maar net als eerste. Frey met een sublieme pass. Oehrli rent richting de bal. Oehrli draait met de bal, schiet en ... Dubiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ÇAĞGÜCÜFK - Dadas_spor 1:1

9e minuut.
Frey geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bahçeli de bal. Mudri is nu in balbezit. Mudri haalt uit met een fantastische trap. Dubiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

12e minuut.
Parol met een sublieme pass. Klungelig pakt Villamizar de bal. Karadaliev is nu in balbezit. Karadaliev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Van den Branden passt de bal zonder na te denken. Mudri is nu in balbezit. Rożek speelt de bal door. Mudri rent richting de bal. Mudri speelt de bal door. Dubiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oehrli bereikt de bal nog maar net als eerste. Oehrli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ÇAĞGÜCÜFK - Dadas_spor 2:1

26e minuut.
Azadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Azadov passt de bal met de wreef. Daar is Karadaliev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karadaliev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ÇAĞGÜCÜFK - Dadas_spor 2:2

34e minuut.
Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Azadov onderschept slim de pass. Azadov passt de bal zonder na te denken. Karadaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadaliev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Delorenzi speelt de bal door. Van den Branden rent richting de bal. Azadov is nu in balbezit. Van den Branden verovert de bal door een tackle van achteren. Van den Branden geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Azadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Azadov passt de bal met de wreef. Parol met een sublieme pass. Villamizar rent richting de bal. Villamizar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÇAĞGÜCÜFK 58%, Dadas_spor 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ÇAĞGÜCÜFK - Dadas_spor 2:2

52e minuut.
Sydänmaanlakka met een snelle inworp. Parol heeft problemen om de bal te vangen. Parol geeft een lange en hoge pass. Villamizar is nu in balbezit. Villamizar probeert naar een medespeler te passen. Lena bokst de bal weg. Karadaliev rent richting de bal. Karadaliev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Doeltrap. Lena trapt de bal weg. Küntzel kopt de bal weg. Oehrli rent richting de bal. Oehrli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Dubiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Pawenta speelt de bal door. Batmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Batmaz met een sublieme pass. Karadaliev is nu in balbezit. Karadaliev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Mazzuia met een sublieme pass. Küntzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Küntzel geeft een hoge lob. Rożek heeft problemen om de bal te vangen. Mudri rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Daar is Batmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batmaz probeert naar een medespeler te passen. Villamizar rent richting de bal. Villamizar haalt uit met een fantastische trap. Lena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Villamizar bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden verovert de bal door een tackle van achteren. Van den Branden geeft een hoge lob. Daar is Oehrli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oehrli draait met de bal, schiet en ... Dubiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Klungelig pakt Parol de bal. Parol met een sublieme pass. Villamizar rent richting de bal. Villamizar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇAĞGÜCÜFK - Dadas_spor 2:3

82e minuut.
Bahçeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Oehrli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bahçeli raakt geblesseerd tijdens het duel. Pawenta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Villamizar kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Villamizar rent richting de bal. Dracula is nu in balbezit. Karadaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadaliev draait met de bal, schiet en ... Lena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇAĞGÜCÜFK - Dadas_spor 2:4

87e minuut.
Mazzuia kopt de bal weg. Klungelig pakt Oehrli de bal. Rożek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rożek naar de kleedkamers voor een vroege douche. Oehrli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dalea wilt de vrije trap nemen. Mudri krijgt zijn hoofd ertegen. Dubiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Klungelig pakt Dalea de bal. Dalea geeft de bal voor. Oehrli kopt de bal weg. Mudri rent richting de bal. Mudri draait met de bal, schiet en ... Dubiński bokst de bal weg. Mudri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ÇAĞGÜCÜFK - Dadas_spor 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÇAĞGÜCÜFK 41%, Dadas_spor 59%.
ÇAĞGÜCÜFK - Dadas_spor 3:4