Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ÇAĞGÜCÜFK FC kuzen
Attack Tactiek 352
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 55.2
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Tanrıkulu kopt de bal weg. Seyhanlı probeert naar een medespeler te passen. Dracula probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kürti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürti verovert de bal door een tackle van achteren. Kürti met een sublieme pass. Demir rent richting de bal. Demir geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Daar is Mudri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mudri passt de bal zonder na te denken. Oehrli is nu in balbezit. Mudri rent richting de bal. Mudri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Delorenzi rent richting de bal. Delorenzi probeert naar een medespeler te passen. Oehrli rent richting de bal. Mudri is nu in balbezit. Mudri haalt uit met een fantastische trap. Sultz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Ataer rent richting de bal. Ataer passt de bal in één keer door. Savaşır bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaşır geeft een lange en hoge pass. Kürti springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Küntzel heeft problemen om de bal te vangen. Küntzel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mudri de bal. Mudri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇAĞGÜCÜFK - FC kuzen 1:0

40e minuut.
Savaşır passt de bal zonder na te denken. Ataer is nu in balbezit. Ataer speelt de bal door. Kürti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ÇAĞGÜCÜFK - FC kuzen 1:1

44e minuut.
Lena met een sublieme pass. Tanrıkulu kopt de bal weg. Armas speelt de bal door. Daar is Küntzel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Küntzel geeft een hoge lob. Sultz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mudri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇAĞGÜCÜFK - FC kuzen 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÇAĞGÜCÜFK 54%, FC kuzen 46%.
ÇAĞGÜCÜFK - FC kuzen 2:1

48e minuut.
Goupil rent richting de bal. Frey verovert de bal door een tackle van achteren. Frey met een sublieme pass. Mudri rent richting de bal. Mudri geeft de bal voor. Sultz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Kürti met een sublieme pass. Ataer rent richting de bal. Seyhanlı speelt de bal door. Kürti is nu in balbezit. Kürti draait met de bal, schiet en ... Lena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Kürti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürti schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dracula de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Demir geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Van den Branden geeft een hoge lob. Küntzel kopt de bal weg. Goupil heeft problemen om de bal te vangen. Mudri rent richting de bal. Mudri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Goupil controleert de bal met de borst. Van den Branden onderschept slim de pass. Zborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudri onderschept slim de pass. Mudri met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Kürti verovert de bal door een tackle van achteren. Kürti speelt de bal door. Ataer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ataer haalt uit met een fantastische trap. Lena probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Savaşır geeft een lange en hoge pass. Pizzul kan de bal niet met de borst controleren. Seyhanlı onderschept slim de pass. Kürti is nu in balbezit. Kürti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Seyhanlı kan de bal niet met de borst controleren. Seyhanlı geeft de bal voor. Daar is Dracula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kürti is nu in balbezit. Kürti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ÇAĞGÜCÜFK - FC kuzen 2:2

84e minuut.
Armas met een sublieme pass. Frey rent richting de bal. Frey passt de bal in één keer door. Mudri rent richting de bal. Mudri schiet op doel. Sultz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Boivin heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÇAĞGÜCÜFK 54%, FC kuzen 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ÇAĞGÜCÜFK - FC kuzen 2:2