Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dadas_spor EL AZİZ SK
442 Tactiek 532
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 52.2
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Mamoli rent richting de bal. Seidenreiter is nu in balbezit. Mamoli rent richting de bal. Mamoli schiet op doel. Cagneschi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - EL AZİZ SK 0:1

10e minuut.
Seidenreiter speelt de bal door. Morhaye rent richting de bal. Morhaye passt de bal met de wreef. Mamoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamoli haalt uit met een fantastische trap. Paal!

14e minuut.
Daar is Pawenta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawenta met een sublieme pass. Daar is Karadaliev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karadaliev haalt uit met een fantastische trap. Badra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dadas_spor - EL AZİZ SK 1:1

19e minuut.
Villamizar kopt de bal weg. Daar is Grama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karadaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadaliev haalt uit met een fantastische trap. Badra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - EL AZİZ SK 2:1

24e minuut.
Morhaye passt de bal met de wreef. Daar is Mamoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seidenreiter rent richting de bal. Mamoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamoli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Seidenreiter de bal. Seidenreiter passt de bal met de wreef. Mamoli rent richting de bal. Mamoli schiet op doel. Cagneschi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Azadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Azadov geeft een lange en hoge pass. Seidenreiter probeert naar een medespeler te passen. Mamoli heeft problemen om de bal te vangen. Mamoli draait met de bal, schiet en ... Cagneschi bokst de bal weg. Morhaye rent richting de bal. Morhaye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dadas_spor - EL AZİZ SK 2:2

41e minuut.
Riera kopt de bal weg. Alvares is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manfredi. Manfredi krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Riera bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamizar verovert de bal door een tackle van achteren. Villamizar passt de bal met de wreef. Daar is Karadaliev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karadaliev schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dadas_spor 57%, EL AZİZ SK 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dadas_spor - EL AZİZ SK 2:2

46e minuut.
Riera met een sublieme pass. Azadov met een sublieme pass. Riera probeert naar een medespeler te passen. Mamoli is nu in balbezit. Mamoli haalt uit met een fantastische trap. Cagneschi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Bahçeli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Riera met een snelle inworp. Alvares geeft de bal voor. Mamoli springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Seidenreiter kopt de bal weg. Riera bereikt de bal nog maar net als eerste. Riera met een sublieme pass. Morhaye probeert naar een medespeler te passen. Mamoli bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Alvares neemt de hoekschop. Morhaye kopt de bal weg. Seidenreiter rent richting de bal. Mamoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamoli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Pawenta probeert naar een medespeler te passen. Karadaliev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kędzior. Kędzior krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Alvares zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pawenta is nu in balbezit. Riera onderschept slim de pass. Riera geeft een hoge lob. Mamoli springt en kopt de bal. Cagneschi bokst de bal weg.

81e minuut.
Grama geeft een hoge lob. Rożek kopt de bal weg. Kędzior heeft problemen om de bal te vangen. Mamoli is nu in balbezit. Mamoli schiet op doel. Cagneschi bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Pawenta met een snelle inworp. Morhaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Morhaye geeft een lange en hoge pass. Mamoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamoli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dadas_spor 70%, EL AZİZ SK 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dadas_spor - EL AZİZ SK 2:2