Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yukobabacity Alperen Spor Kulübü
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 21
slecht Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Şengül geeft een lange en hoge pass. Altındal met een sublieme pass. Kayapınar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Özyiğit is nu in balbezit. Özyiğit haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Çarıklı geeft de bal voor. Uçmaz rent richting de bal. Uçmaz passt de bal met de wreef. Daar is Ethemoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ethemoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Enüstün bereikt de bal nog maar net als eerste. Caymaz verovert de bal door een tackle van achteren. Caymaz geeft een hoge lob. Memişoğlu is nu in balbezit. Memişoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yukobabacity 55%, Alperen Spor Kulübü 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
yukobabacity - Alperen Spor Kulübü 0:0

56e minuut.
Daar is Memişoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Memişoğlu passt de bal zonder na te denken. Daar is Kayapınar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kayapınar draait met de bal, schiet en ... Sevgen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yukobabacity - Alperen Spor Kulübü 1:0

73e minuut.
Kayapınar rent richting de bal. Tanağartan verovert de bal door een tackle van achteren. Tanağartan met een sublieme pass. Ethemoğlu rent richting de bal. Ethemoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
yukobabacity - Alperen Spor Kulübü 1:1

79e minuut.
Daar is Uçmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yiğitoğlu is nu in balbezit. Uçmaz onderschept slim de pass. Ethemoğlu is nu in balbezit. Ethemoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Ethemoğlu passt de bal met de wreef. Enüstün bereikt de bal nog maar net als eerste. Samur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Enüstün is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Enüstün met een snel genomen vrije trap. Türkü probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
yukobabacity - Alperen Spor Kulübü 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yukobabacity 50%, Alperen Spor Kulübü 50%.
yukobabacity - Alperen Spor Kulübü 1:2