Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cey FC BATU
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 19.4
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Kurter passt de bal in één keer door. Sevecen bereikt de bal nog maar net als eerste. Akaslan onderschept slim de pass. Tunçboyalı rent richting de bal. Tunçboyalı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Yener is nu in balbezit. Akaslan onderschept slim de pass. Tunçboyalı is nu in balbezit. Akaslan rent richting de bal. Akaslan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Doeltrap. Gazezoğlu trapt de bal weg. Küçükyılmaz kopt de bal weg. Akaslan is nu in balbezit. Akaslan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sarılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Avcı is nu in balbezit. Sarılar maakt een afschuwelijke overtreding. Sarılar krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Elçin met een snelle inworp. Telli rent richting de bal. Telli passt de bal zonder na te denken. Akaslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Akaslan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cey - FC BATU 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cey 83%, FC BATU 17%.
cey - FC BATU 0:1

48e minuut.
Elçin bereikt de bal nog maar net als eerste. Elçin geeft een hoge lob. Tunçboyalı rent richting de bal. Tunçboyalı heeft problemen om de bal te vangen. Tunçboyalı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cey - FC BATU 0:2

59e minuut.
Sevecen rent richting de bal. Sevecen geeft een hoge lob. Daar is Teneke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurter bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Sevecen met een sublieme pass. Ateşoğlu is nu in balbezit. Met opzet legt Zümrüt zijn tegenspeler op de grond. Zümrüt krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Akaslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Akaslan passt de bal in één keer door. Tunçboyalı is nu in balbezit. Tunçboyalı haalt uit met een fantastische trap. Tapanoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Zümrüt passt de bal zonder na te denken. Avcı rent richting de bal. Tapanoğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Avcı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tunçboyalı neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
cey - FC BATU 0:3

82e minuut.
Küçükyılmaz heeft problemen om de bal te vangen. Yener rent richting de bal. Tunçboyalı verovert de bal door een tackle van achteren. Tunçboyalı heeft problemen om de bal te vangen. Tunçboyalı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Yıldırım geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ateşoğlu met een snelle inworp. Tunçboyalı is nu in balbezit. Tunçboyalı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cey 56%, FC BATU 44%.
cey - FC BATU 0:3