Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yukobabacity FC kuzen
Normal Tactiek 352
34% Balbezit 66%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.8 gemiddelde waardering 53.7
weak Schieten very good
weak Passen solid
poor Verdedigen good


2e minuut.
Tanrıkulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanrıkulu passt de bal zonder na te denken. Seyhanlı speelt de bal door. Kürti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Tolun rent richting de bal. Tolun passt de bal met de wreef. Ataer geeft een lange en hoge pass. Kürti rent richting de bal. Kürti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yukobabacity - FC kuzen 0:1

5e minuut.
Caymaz rent richting de bal. Kürti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazianteplioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürti verovert de bal door een tackle van achteren. Kürti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Seyhanlı met een sublieme pass. Ataer is nu in balbezit. Mersinlioğlu is nu in balbezit. Ataer onderschept slim de pass. Ataer draait met de bal, schiet en ... Türkü kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Tanrıkulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanrıkulu met een sublieme pass. Seyhanlı heeft problemen om de bal te vangen. Seyhanlı passt de bal zonder na te denken. Savaşır geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kürti passt de bal met de wreef. Demir geeft een hoge lob. Ataer kopt de bal weg. Seyhanlı is nu in balbezit. Seyhanlı draait met de bal, schiet en ... Türkü verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kürti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yukobabacity - FC kuzen 0:2

13e minuut.
Savaşır kopt de bal weg. Seyhanlı met een sublieme pass. Kürti is nu in balbezit. Kürti draait met de bal, schiet en ... Türkü probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Mersinlioğlu rent richting de bal. Savaşır onderschept slim de pass. Savaşır geeft een hoge lob. Kürti is nu in balbezit. Kürti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ataer onderschept slim de pass. Ataer met een sublieme pass. Kürti is nu in balbezit. Kürti haalt uit met een fantastische trap. Türkü probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
yukobabacity - FC kuzen 0:3

17e minuut.
Kürti verovert de bal door een tackle van achteren. Kürti probeert naar een medespeler te passen. Ataer rent richting de bal. Ataer haalt uit met een fantastische trap. Türkü probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
yukobabacity - FC kuzen 0:4

19e minuut.
Goupil is nu in balbezit. Goupil passt de bal zonder na te denken. Demir speelt de bal door. Ataer rent richting de bal. Ataer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kayapınar passt de bal met de wreef. Özyiğit is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goupil. Goupil krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Ataer bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyhanlı is nu in balbezit. Seyhanlı speelt de bal door. Kürti is nu in balbezit. Kürti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yukobabacity - FC kuzen 0:5

26e minuut.
Demir geeft een lange en hoge pass. Yiğitoğlu kopt de bal weg. Kürti is nu in balbezit. Kürti haalt uit met een fantastische trap. Samur probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Demir geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kürti maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Seyhanlı geeft een lange en hoge pass. Yiğitoğlu rent richting de bal. Ataer onderschept slim de pass. Ataer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yukobabacity - FC kuzen 0:6

31e minuut.
Kürti is nu in balbezit. Kürti passt de bal in één keer door. Tanrıkulu met een sublieme pass. Demir geeft de bal voor. Ataer springt en kopt de bal. Türkü probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Demir bereikt de bal nog maar net als eerste. Demir passt de bal in één keer door. Kürti is nu in balbezit. Kürti haalt uit met een fantastische trap. Türkü werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yukobabacity - FC kuzen 0:7

35e minuut.
Tanrıkulu geeft een hoge lob. Demir is nu in balbezit. Demir passt de bal met de wreef. Kürti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Savaşır met een sublieme pass. Kürti rent richting de bal. Samur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürti onderschept slim de pass. Kürti haalt uit met een fantastische trap. Türkü probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
yukobabacity - FC kuzen 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yukobabacity 77%, FC kuzen 23%.
yukobabacity - FC kuzen 0:8

54e minuut.
Kürti is nu in balbezit. Seyhanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürti rent richting de bal. Kürti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Tanrıkulu speelt de bal door. Demir bereikt de bal nog maar net als eerste. Demir met een sublieme pass. Kürti is nu in balbezit. Kürti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Demir heeft problemen om de bal te vangen. Demir geeft een lange en hoge pass. Türkü probeert naar een medespeler te passen. Demir rent richting de bal. Demir geeft een lange en hoge pass. Türkü bokst de bal weg.

64e minuut.
Kürti rent richting de bal. Kürti passt de bal in één keer door. Ataer is nu in balbezit. Ataer draait met de bal, schiet en ... Türkü maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yukobabacity - FC kuzen 0:9

71e minuut.
Savaşır geeft een hoge lob. Samur kopt de bal weg. Ataer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ataer haalt uit met een fantastische trap. Türkü werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yukobabacity - FC kuzen 0:10

73e minuut.
Seyhanlı rent richting de bal. Seyhanlı met een sublieme pass. Kürti rent richting de bal. Seyhanlı rent richting de bal. Seyhanlı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Demir speelt de bal door. Seyhanlı rent richting de bal. Seyhanlı probeert naar een medespeler te passen. Kürti rent richting de bal. Kürti draait met de bal, schiet en ... Türkü bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ataer is nu in balbezit. Ataer geeft een lange en hoge pass. Kürti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürti draait met de bal, schiet en ... Türkü maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Tanrıkulu rent richting de bal. Tanrıkulu probeert naar een medespeler te passen. Savaşır met een sublieme pass. Kürti rent richting de bal. Kürti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Zborowski passt de bal in één keer door. Kürti is nu in balbezit. Demir bereikt de bal nog maar net als eerste. Demir geeft een hoge lob. Ataer krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yukobabacity 78%, FC kuzen 22%.
yukobabacity - FC kuzen 0:10