Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KARA FC EL AZİZ SK
424 Tactiek 532
35% Balbezit 65%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 46.5
poor Schieten excellent
poor Passen good
poor Verdedigen good


3e minuut.
Görür probeert de bal met de borst te controleren. Seidenreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidenreiter speelt de bal door. Mamoli rent richting de bal. Mamoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KARA FC - EL AZİZ SK 0:1

7e minuut.
Demir onderschept slim de pass. Demir probeert naar een medespeler te passen. Mamoli is nu in balbezit. Mamoli draait met de bal, schiet en ... Boyraz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KARA FC - EL AZİZ SK 0:2

9e minuut.
Klungelig pakt Demir de bal. Kutlamış verovert de bal door een tackle van achteren. Kędzior geeft een hoge lob. Mamoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamoli haalt uit met een fantastische trap. Boyraz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Deblekeli trapt de bal weg. Kutlamış kan de bal niet met de borst controleren. Kędzior probeert naar een medespeler te passen. Mamoli is nu in balbezit. Mamoli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Kutlamış is nu in balbezit. Mamoli onderschept slim de pass. Mamoli geeft een hoge lob. Morhaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Morhaye draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Görür rent richting de bal. Seidenreiter verovert de bal door een tackle van achteren. Seidenreiter probeert naar een medespeler te passen. Morhaye rent richting de bal. Morhaye draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Seidenreiter passt de bal zonder na te denken. Mamoli is nu in balbezit. Mamoli met een sublieme pass. Morhaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Morhaye draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Demir met een sublieme pass. Seidenreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidenreiter passt de bal met de wreef. Mamoli is nu in balbezit. Mamoli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Demir passt de bal zonder na te denken. Daar is Seidenreiter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seidenreiter passt de bal in één keer door. Mamoli rent richting de bal. Mamoli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Seidenreiter geeft de bal voor. Mamoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamoli passt de bal zonder na te denken. Morhaye rent richting de bal. Morhaye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KARA FC - EL AZİZ SK 0:3

35e minuut.
Terim probeert de bal aan de voet te houden. Kędzior rent richting de bal. Kędzior passt de bal zonder na te denken. Mamoli is nu in balbezit. Mamoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KARA FC - EL AZİZ SK 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KARA FC 76%, EL AZİZ SK 24%.
KARA FC - EL AZİZ SK 0:4

46e minuut.
Gençoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Demir verovert de bal door een tackle van achteren. Demir passt de bal zonder na te denken. Seidenreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidenreiter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Daar is Terim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morhaye is nu in balbezit. Morhaye geeft de bal voor. Mamoli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KARA FC - EL AZİZ SK 0:5

52e minuut.
Mamoli met een sublieme pass. Demir is nu in balbezit. Türkbay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Demir is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Demir zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mamoli is nu in balbezit. Mamoli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kędzior speelt de bal door. Demir is nu in balbezit. Demir probeert naar een medespeler te passen. Morhaye rent richting de bal. Morhaye passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mamoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KARA FC - EL AZİZ SK 0:6

58e minuut.
Güçlütürk met de inworp. Daar is Seidenreiter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seidenreiter speelt de bal door. Mamoli is nu in balbezit. Mamoli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Grama speelt de bal door. Seidenreiter speelt de bal door. Mamoli probeert naar een medespeler te passen. Morhaye rent richting de bal. Morhaye draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KARA FC - EL AZİZ SK 0:7

70e minuut.
Seidenreiter passt de bal zonder na te denken. Terim bereikt de bal nog maar net als eerste. Morhaye onderschept slim de pass. Morhaye haalt uit met een fantastische trap. Boyraz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KARA FC - EL AZİZ SK 0:8

73e minuut.
Morhaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Morhaye passt de bal zonder na te denken. Seidenreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidenreiter geeft de bal voor. Mamoli springt en kopt de bal. Boyraz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Riera is nu in balbezit. Riera geeft de bal voor. Daar is Deblekeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mamoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamoli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Alvares geeft de bal voor. Deblekeli heeft problemen om de bal te vangen. Mamoli rent richting de bal. Mamoli schiet op doel. Boyraz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Alvares met een snelle inworp. Klungelig pakt Kędzior de bal. Alvares geeft de bal voor. Mamoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamoli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Seidenreiter passt de bal in één keer door. Ordulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvares onderschept slim de pass. Alvares geeft een hoge lob. Mamoli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KARA FC - EL AZİZ SK 0:9

88e minuut.
Terim speelt de bal door. Demir bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Demir de bal. Mamoli rent richting de bal. Mamoli geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KARA FC 76%, EL AZİZ SK 24%.
KARA FC - EL AZİZ SK 0:9