Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ÇAĞGÜCÜFK Kırklarelispor
Attack Tactiek 451
57% Balbezit 43%
18% Spel op eigen helft 82%
35 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 19.1
excellent Schieten poor
good Passen poor
good Verdedigen poor


1e minuut.
Van den Branden geeft de bal voor. Daar is Kahta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oehrli is nu in balbezit. Oehrli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇAĞGÜCÜFK - Kırklarelispor 1:0

3e minuut.
Frey onderschept slim de pass. Frey passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Oehrli de bal. Oehrli draait met de bal, schiet en ... Tez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇAĞGÜCÜFK - Kırklarelispor 2:0

5e minuut.
Oehrli is nu in balbezit. Iğdırlı legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Oehrli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Frey kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Tez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇAĞGÜCÜFK - Kırklarelispor 3:0

6e minuut.
Armas verovert de bal door een tackle van achteren. Armas geeft een hoge lob. Mudri is nu in balbezit. Mudri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇAĞGÜCÜFK - Kırklarelispor 4:0

14e minuut.
Oehrli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahta verovert de bal door een tackle van achteren. Mudri begaat een overtreding. Mudri krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Daar is Van den Branden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levi rent richting de bal. Levi passt de bal zonder na te denken. Türksoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Süel rent richting de bal. Frey is nu in balbezit. Frey speelt de bal door. Mudri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudri haalt uit met een fantastische trap. Tez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Daar is Tundura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frey is nu in balbezit. Frey passt de bal zonder na te denken. Küntzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Küntzel geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Mudri is nu in balbezit. Mudri passt de bal zonder na te denken. Oehrli rent richting de bal. Oehrli schiet op doel. Iğdırlı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delorenzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van den Branden geeft de bal voor. Mudri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudri schiet op doel. Tez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Delorenzi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Oehrli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇAĞGÜCÜFK - Kırklarelispor 5:0

26e minuut.
Frey is nu in balbezit. Frey speelt de bal door. Oehrli is nu in balbezit. Oehrli draait met de bal, schiet en ... Iğdırlı probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇAĞGÜCÜFK - Kırklarelispor 6:0

28e minuut.
Gaziantepli is nu in balbezit. Van den Branden verovert de bal door een tackle van achteren. Van den Branden speelt de bal door. Mudri is nu in balbezit. Delorenzi geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇAĞGÜCÜFK - Kırklarelispor 7:0

30e minuut.
Ardal geeft de bal voor. Küntzel kopt de bal weg. Frey bereikt de bal nog maar net als eerste. Oehrli rent richting de bal. Oehrli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇAĞGÜCÜFK - Kırklarelispor 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÇAĞGÜCÜFK 23%, Kırklarelispor 77%.
ÇAĞGÜCÜFK - Kırklarelispor 8:0

46e minuut.
Mudri is nu in balbezit. Mudri passt de bal met de wreef. Süel probeert de bal aan de voet te houden. Oehrli rent richting de bal. Oehrli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Küntzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Küntzel probeert naar een medespeler te passen. Mudri bereikt de bal nog maar net als eerste. Oehrli bereikt de bal nog maar net als eerste. Oehrli haalt uit met een fantastische trap. Tez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Süel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armas rent richting de bal. Armas schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Delorenzi geeft de bal voor. Tez probeert naar een medespeler te passen. Armas kopt de bal weg. Klungelig pakt Oehrli de bal. Oehrli haalt uit met een fantastische trap. Tez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Küntzel verovert de bal door een tackle van achteren. Küntzel geeft een hoge lob. Mudri rent richting de bal. Mudri haalt uit met een fantastische trap. Tez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇAĞGÜCÜFK - Kırklarelispor 9:0

60e minuut.
Gaziantepli heeft problemen om de bal te vangen. Pizzul rent richting de bal. Delorenzi speelt de bal door. Mudri is nu in balbezit. Mudri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇAĞGÜCÜFK - Kırklarelispor 10:0

66e minuut.
Küntzel passt de bal in één keer door. Iğdırlı heeft problemen om de bal te vangen. Oehrli bereikt de bal nog maar net als eerste. Oehrli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇAĞGÜCÜFK - Kırklarelispor 11:0

69e minuut.
Pizzul probeert naar een medespeler te passen. Frey bereikt de bal nog maar net als eerste. Frey passt de bal zonder na te denken. Daar is Oehrli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oehrli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ÇAĞGÜCÜFK - Kırklarelispor 12:0

70e minuut.
Delorenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorenzi passt de bal in één keer door. Iğdırlı speelt de bal door. Mudri rent richting de bal. Mudri schiet op doel. Tez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇAĞGÜCÜFK - Kırklarelispor 13:0

73e minuut.
Pizzul kopt de bal weg. Van den Branden geeft de bal voor. Iğdırlı rent richting de bal. Oehrli onderschept slim de pass. Oehrli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden speelt de bal door. Oehrli bereikt de bal nog maar net als eerste. Oehrli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ÇAĞGÜCÜFK - Kırklarelispor 14:0

83e minuut.
Van den Branden kopt de bal weg. Klungelig pakt Delorenzi de bal. Delorenzi probeert naar een medespeler te passen. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden geeft een hoge lob. Tez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Van den Branden geeft een lange en hoge pass. Frey rent richting de bal. Frey passt de bal met de wreef. Delorenzi is nu in balbezit. Delorenzi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oehrli heeft problemen om de bal te vangen. Oehrli draait met de bal, schiet en ... Tez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇAĞGÜCÜFK - Kırklarelispor 15:0

87e minuut.
Van den Branden geeft een lange en hoge pass. Mert geeft een lange en hoge pass. Van den Branden kopt de bal weg. Oehrli bereikt de bal nog maar net als eerste. Oehrli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÇAĞGÜCÜFK 13%, Kırklarelispor 87%.
ÇAĞGÜCÜFK - Kırklarelispor 15:0