Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dadas_spor cey
442 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 14.4
formidable Schieten unsatisfactory
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Azadov passt de bal zonder na te denken. da Guia rent richting de bal. da Guia probeert naar een medespeler te passen. Villamizar is nu in balbezit. Villamizar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Villamizar bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamizar geeft de bal voor. Karadaliev heeft problemen om de bal te vangen. Karadaliev schiet op doel. Gazezoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - cey 1:0

7e minuut.
Küçükyılmaz rent richting de bal. Küçükyılmaz passt de bal in één keer door. Yener bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadaliev verovert de bal door een tackle van achteren. Karadaliev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Azadov onderschept slim de pass. Azadov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Emin de bal. Karadaliev is nu in balbezit. Karadaliev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Sydänmaanlakka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sydänmaanlakka met een sublieme pass. Pawenta probeert naar een medespeler te passen. Karadaliev rent richting de bal. Karadaliev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Villamizar is nu in balbezit. Villamizar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - cey 2:0

11e minuut.
Küçükyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadaliev verovert de bal door een tackle van achteren. Karadaliev passt de bal in één keer door. Villamizar is nu in balbezit. Villamizar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - cey 3:0

15e minuut.
Yıldırım geeft de bal voor. Rożek rent richting de bal. Rożek met een sublieme pass. Karadaliev rent richting de bal. Karadaliev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - cey 4:0

21e minuut.
Azadov geeft een hoge lob. Villamizar springt en kopt de bal. Klungelig pakt Yıldırım de bal. Karadaliev is nu in balbezit. Karadaliev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - cey 5:0

27e minuut.
Karadaliev rent richting de bal. Karadaliev haalt uit met een fantastische trap. Yener probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, da Guia zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karadaliev is nu in balbezit. Karadaliev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - cey 6:0

27e minuut.
Kurter bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamizar verovert de bal door een tackle van achteren. Villamizar met een sublieme pass. Batmaz rent richting de bal. Batmaz geeft de bal voor. Gazezoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Villamizar bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamizar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - cey 7:0

30e minuut.
Karadaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadaliev probeert naar een medespeler te passen. Villamizar rent richting de bal. Karadaliev rent richting de bal. Karadaliev schiet op doel. Gazezoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Villamizar rent richting de bal. Villamizar haalt uit met een fantastische trap. Gazezoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - cey 8:0

32e minuut.
Karadaliev passt de bal met de wreef. Batmaz speelt de bal door. Pawenta geeft een lange en hoge pass. Villamizar bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamizar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pawenta is nu in balbezit. Pawenta schiet op doel. Yener heeft problemen om de bal te vangen. Karadaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadaliev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - cey 9:0

35e minuut.
Karadaliev schiet op doel. Klungelig pakt Tapanoğlu de bal. Sarılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamizar onderschept slim de pass. Villamizar draait met de bal, schiet en ... Gazezoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Azadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Azadov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yıldırım de bal. Karadaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadaliev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Sevecen rent richting de bal. Pawenta onderschept slim de pass. Pawenta probeert naar een medespeler te passen. Villamizar is nu in balbezit. Villamizar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dadas_spor 21%, cey 79%.
Dadas_spor - cey 9:0

46e minuut.
Kurter heeft problemen om de bal te vangen. Sevecen bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamizar verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Villamizar de bal. Villamizar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Yener is nu in balbezit. Pawenta onderschept slim de pass. Pawenta passt de bal met de wreef. Villamizar is nu in balbezit. Villamizar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - cey 10:0

50e minuut.
da Guia bereikt de bal nog maar net als eerste. da Guia geeft een hoge lob. Karadaliev is nu in balbezit. Karadaliev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - cey 11:0

53e minuut.
Pawenta met een sublieme pass. Karadaliev is nu in balbezit. Karadaliev probeert naar een medespeler te passen. Villamizar bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamizar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
da Guia passt de bal in één keer door. Sarılar probeert de bal aan de voet te houden. Villamizar is nu in balbezit. Villamizar haalt uit met een fantastische trap. Gazezoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Villamizar is nu in balbezit. Villamizar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - cey 12:0

61e minuut.
Yener heeft problemen om de bal te vangen. Sevecen is nu in balbezit. Villamizar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villamizar krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Yener heeft problemen om de bal te vangen. Karadaliev is nu in balbezit. Karadaliev geeft een lange en hoge pass. Daar is Villamizar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villamizar schiet op doel. Gazezoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tapanoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Pawenta is nu in balbezit. Pawenta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Karadaliev kopt de bal weg. Sarılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamizar onderschept slim de pass. Villamizar draait met de bal, schiet en ... Gazezoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - cey 13:0

85e minuut.
Karadaliev controleert de bal met de borst. Yener is nu in balbezit. Karadaliev verovert de bal door een tackle van achteren. Villamizar rent richting de bal. Villamizar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Pawenta is nu in balbezit. Pawenta passt de bal in één keer door. Emin is nu in balbezit. Karadaliev verovert de bal door een tackle van achteren. Karadaliev schiet op doel. Gazezoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Villamizar rent richting de bal. Villamizar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - cey 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dadas_spor 19%, cey 81%.
Dadas_spor - cey 14:0