Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cey EL AZİZ SK
Normal Tactiek 532
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 46.8
unsatisfactory Schieten excellent
unsatisfactory Passen solid
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Sevecen is nu in balbezit. Seidenreiter onderschept slim de pass. Seidenreiter met een sublieme pass. Mamoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamoli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Morhaye probeert naar een medespeler te passen. Seidenreiter is nu in balbezit. Seidenreiter passt de bal met de wreef. Mamoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamoli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Küçükyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędzior onderschept slim de pass. Yener tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yener krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Demir is nu in balbezit. Demir geeft een hoge lob. Alvares rent richting de bal. Alvares met een sublieme pass. Seidenreiter probeert naar een medespeler te passen. Gazezoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mamoli rent richting de bal. Mamoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cey - EL AZİZ SK 0:1

13e minuut.
Morhaye probeert naar een medespeler te passen. Seidenreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidenreiter geeft de bal voor. Mamoli heeft problemen om de bal te vangen. Mamoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cey - EL AZİZ SK 0:2

17e minuut.
Alvares bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarılar is nu in balbezit. Alvares verovert de bal door een tackle van achteren. Alvares geeft een hoge lob. Mamoli springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Tapanoğlu met een harde bal richting middenveld. Riera kopt de bal weg. Daar is Yıldırım, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mamoli is nu in balbezit. Mamoli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Riera kopt de bal weg. Daar is Yener, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seidenreiter speelt de bal door. Klungelig pakt Mamoli de bal. Mamoli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Demir zal de hoekschop nemen. Mamoli rent richting de bal. Mamoli haalt uit met een fantastische trap. Tapanoğlu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
cey - EL AZİZ SK 0:3

25e minuut.
Alvares is nu in balbezit. Alvares geeft een hoge lob. Yıldırım kopt de bal weg. Alvares geeft een hoge lob. Mamoli springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Yıldırım, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mamoli rent richting de bal. Yıldırım rent richting de bal. Mamoli onderschept slim de pass. Mamoli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Seidenreiter kopt de bal weg. Tapanoğlu controleert de bal met de borst. Mamoli rent richting de bal. Morhaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Morhaye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cey - EL AZİZ SK 0:4

32e minuut.
Seidenreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Morhaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Morhaye geeft de bal voor. Mamoli rent richting de bal. Mamoli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Capote geeft een lange en hoge pass. Demir rent richting de bal. Demir speelt de bal door. Mamoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamoli draait met de bal, schiet en ... Gazezoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Tapanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morhaye verovert de bal door een tackle van achteren. Morhaye probeert naar een medespeler te passen. Mamoli rent richting de bal. Mamoli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cey 90%, EL AZİZ SK 10%.
cey - EL AZİZ SK 0:4

47e minuut.
Morhaye is nu in balbezit. Yıldırım rent richting de bal. Morhaye verovert de bal door een tackle van achteren. Morhaye haalt uit met een fantastische trap. Gazezoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
cey - EL AZİZ SK 0:5

51e minuut.
Mamoli rent richting de bal. Mamoli met een sublieme pass. Seidenreiter probeert naar een medespeler te passen. Morhaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Morhaye schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Riera passt de bal met de wreef. Kędzior is nu in balbezit. Kędzior met een sublieme pass. Alvares heeft problemen om de bal te vangen. Alvares geeft een hoge lob. Gazezoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alvares met een snelle inworp. Seidenreiter is nu in balbezit. Seidenreiter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Morhaye passt de bal zonder na te denken. Seidenreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Morhaye rent richting de bal. Morhaye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cey - EL AZİZ SK 0:6

61e minuut.
Morhaye is nu in balbezit. Morhaye met een sublieme pass. Alvares bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvares passt de bal in één keer door. Mamoli rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alvares zal de hoekschop nemen. Mamoli springt en kopt de bal. Gazezoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mamoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Morhaye rent richting de bal. Morhaye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cey - EL AZİZ SK 0:7

66e minuut.
Sarılar rent richting de bal. Morhaye onderschept slim de pass. Morhaye speelt de bal door. Daar is Mamoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mamoli draait met de bal, schiet en ... Gazezoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Kędzior verovert de bal door een tackle van achteren. Kędzior passt de bal met de wreef. Demir heeft problemen om de bal te vangen. Demir met een sublieme pass. Seidenreiter geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Morhaye kopt de bal weg. Daar is Yıldırım, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mamoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamoli schiet op doel. Gazezoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cey - EL AZİZ SK 0:8

72e minuut.
Morhaye rent richting de bal. Morhaye passt de bal met de wreef. Mamoli rent richting de bal. Mamoli haalt uit met een fantastische trap. Gazezoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cey - EL AZİZ SK 0:9

75e minuut.
Kędzior kopt de bal weg. Mamoli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Seidenreiter is nu in balbezit. Mamoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cey - EL AZİZ SK 0:10

82e minuut.
Seidenreiter rent richting de bal. Seidenreiter probeert naar een medespeler te passen. Mamoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cey - EL AZİZ SK 0:11

83e minuut.
Morhaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Morhaye passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mamoli de bal. Mamoli haalt uit met een fantastische trap. Gazezoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cey - EL AZİZ SK 0:12

87e minuut.
Alvares met een sublieme pass. Seidenreiter heeft problemen om de bal te vangen. Seidenreiter speelt de bal door. Mamoli rent richting de bal. Mamoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cey - EL AZİZ SK 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cey 80%, EL AZİZ SK 20%.
cey - EL AZİZ SK 0:13