Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BATU yukobabacity
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19
hopeless Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Caymaz verovert de bal door een tackle van achteren. Akaslan verovert de bal door een tackle van achteren. Mersinlioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akaslan onderschept slim de pass. Akaslan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Tarkan kopt de bal weg. Telli bereikt de bal nog maar net als eerste. Caymaz onderschept slim de pass. Akaslan verovert de bal door een tackle van achteren. Akaslan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Gazianteplioğlu geeft een hoge lob. Avcı kopt de bal weg. Klungelig pakt Tunçboyalı de bal. Akaslan is nu in balbezit. Akaslan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BATU - yukobabacity 1:0

9e minuut.
Akaslan speelt de bal door. Avcı rent richting de bal. Met opzet legt Tolun zijn tegenspeler op de grond. Tolun krijgt een gele kaart. Avcı moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Avcı kan niet meer verder spelen. Kırklareli komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Tunçboyalı rent richting de bal. Samur legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tunçboyalı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Akaslan neemt zijn aanloop. Türkü probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BATU - yukobabacity 2:0

12e minuut.
Elçin rent richting de bal. Elçin passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Çayan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Özyiğit krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Tarkan rent richting de bal. Caymaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarkan verovert de bal door een tackle van achteren. Akaslan rent richting de bal. Akaslan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tolun met een snelle inworp. Mersinlioğlu speelt de bal door. Kayapınar rent richting de bal. Kayapınar schiet op doel. Sarı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Akaslan speelt de bal door. Yiğitoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunçboyalı onderschept slim de pass. Tunçboyalı schiet op doel. Türkü maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BATU - yukobabacity 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BATU 44%, yukobabacity 56%.
FC BATU - yukobabacity 3:0

56e minuut.
Memişoğlu met een sublieme pass. Telli rent richting de bal. Telli passt de bal met de wreef. Tunçboyalı rent richting de bal. Tunçboyalı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BATU - yukobabacity 4:0

67e minuut.
Tolun is nu in balbezit. Tolun geeft de bal voor. Devrim heeft problemen om de bal te vangen. Kayapınar rent richting de bal. Kayapınar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Daar is Ateşoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çayan is nu in balbezit. Ateşoğlu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ateşoğlu krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Akaslan rent richting de bal. Tunçboyalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Akaslan rent richting de bal. Tunçboyalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunçboyalı haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BATU 47%, yukobabacity 53%.
FC BATU - yukobabacity 4:0