Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alperen Spor Kulübü ÇAĞGÜCÜFK
Normal Tactiek Attack
44% Balbezit 56%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 50.9
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen good


5e minuut.
Küntzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Küntzel probeert naar een medespeler te passen. Delorenzi speelt de bal door. Mudri is nu in balbezit. Mudri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Frey geeft een lange en hoge pass. Oehrli kopt de bal weg. Daar is Altındal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oehrli bereikt de bal nog maar net als eerste. Oehrli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Frey kopt de bal weg. Küntzel rent richting de bal. Küntzel passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Van den Branden de bal. Van den Branden geeft een hoge lob. Sevgen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mudri bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Van den Branden met de inworp. Delorenzi geeft een lange en hoge pass. Oehrli maakt een snoekduik en kopt de bal. Altındal bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Alperen Spor Kulübü - ÇAĞGÜCÜFK 0:1

14e minuut.
Küntzel onderschept slim de pass. Küntzel geeft de bal voor. Daar is Mudri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oehrli rent richting de bal. Oehrli haalt uit met een fantastische trap. Sevgen bokst de bal weg. Frey geeft een hoge lob. Mudri is nu in balbezit. Mudri schiet op doel. Sevgen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alperen Spor Kulübü - ÇAĞGÜCÜFK 0:2

15e minuut.
Frey bereikt de bal nog maar net als eerste. Frey passt de bal met de wreef. Mudri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudri haalt uit met een fantastische trap. Sevgen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alperen Spor Kulübü - ÇAĞGÜCÜFK 0:3

17e minuut.
Delorenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorenzi geeft de bal voor. Mudri kopt de bal weg. Oehrli is nu in balbezit. Oehrli schiet op doel. Sevgen bokst de bal weg.

18e minuut.
Frey is nu in balbezit. Frey passt de bal met de wreef. Oehrli is nu in balbezit. Oehrli draait met de bal, schiet en ... Sevgen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alperen Spor Kulübü - ÇAĞGÜCÜFK 0:4

19e minuut.
Küntzel probeert naar een medespeler te passen. Oehrli is nu in balbezit. Frey bereikt de bal nog maar net als eerste. Oehrli bereikt de bal nog maar net als eerste. Oehrli draait met de bal, schiet en ... Sevgen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alperen Spor Kulübü - ÇAĞGÜCÜFK 0:5

28e minuut.
Van den Branden verovert de bal door een tackle van achteren. Van den Branden passt de bal zonder na te denken. Oehrli rent richting de bal. Mudri heeft problemen om de bal te vangen. Mudri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Mudri is nu in balbezit. Hacıyatmaz is nu in balbezit. Frey verovert de bal door een tackle van achteren. Mudri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alperen Spor Kulübü - ÇAĞGÜCÜFK 0:6

31e minuut.
Daar is Hacıyatmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mudri rent richting de bal. Hacıyatmaz is nu in balbezit. Mudri verovert de bal door een tackle van achteren. Mudri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Oehrli passt de bal met de wreef. Yenilmezata is nu in balbezit. Hacıyatmaz is nu in balbezit. Mudri verovert de bal door een tackle van achteren. Mudri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Seyitonbaşıoğlu is nu in balbezit. Frey verovert de bal door een tackle van achteren. Frey met een sublieme pass. Oehrli bereikt de bal nog maar net als eerste. Oehrli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oehrli is nu in balbezit. Oehrli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Van den Branden met een sublieme pass. Oehrli bereikt de bal nog maar net als eerste. Oehrli passt de bal in één keer door. Frey rent richting de bal. Frey schiet op doel. Sevgen bokst de bal weg. Küntzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Küntzel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alperen Spor Kulübü - ÇAĞGÜCÜFK 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alperen Spor Kulübü 81%, ÇAĞGÜCÜFK 19%.
Alperen Spor Kulübü - ÇAĞGÜCÜFK 0:7

48e minuut.
Küntzel verovert de bal door een tackle van achteren. Küntzel speelt de bal door. Mudri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudri draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Yenilmezata de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Sevgen speelt de bal door. Van den Branden kopt de bal weg. Yenilmezata heeft problemen om de bal te vangen. Mudri is nu in balbezit. Mudri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alperen Spor Kulübü - ÇAĞGÜCÜFK 0:8

56e minuut.
Küntzel met een sublieme pass. Van den Branden speelt de bal door. Frey met een sublieme pass. Mudri rent richting de bal. Mudri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oehrli heeft problemen om de bal te vangen. Mudri rent richting de bal. Mudri haalt uit met een fantastische trap. Sevgen bokst de bal weg. Oehrli is nu in balbezit. Oehrli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alperen Spor Kulübü - ÇAĞGÜCÜFK 0:9

57e minuut.
Mudri passt de bal in één keer door. Delorenzi is nu in balbezit. Delorenzi passt de bal met de wreef. Oehrli is nu in balbezit. Oehrli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ethemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Armas verovert de bal door een tackle van achteren. Armas passt de bal in één keer door. Seyitonbaşıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyitonbaşıoğlu geeft een hoge lob. Lena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lena probeert naar een medespeler te passen. Mudri controleert de bal met de borst. Mudri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alperen Spor Kulübü - ÇAĞGÜCÜFK 0:10

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Hacıyatmaz de bal onder controle te krijgen. Frey kopt de bal weg. Mudri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudri schiet op doel. Sevgen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alperen Spor Kulübü - ÇAĞGÜCÜFK 0:11

69e minuut.
Çarıklı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudri verovert de bal door een tackle van achteren. Mudri passt de bal met de wreef. Oehrli bereikt de bal nog maar net als eerste. Oehrli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Sevgen trapt de bal weg. Frey met een sublieme pass. Klungelig pakt Oehrli de bal. Oehrli draait met de bal, schiet en ... Altındal probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Delorenzi zal de hoekschop nemen. Sevgen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Seyitonbaşıoğlu rent richting de bal. Seyitonbaşıoğlu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Küntzel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oehrli geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Altındal geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Armas met de inworp. Klungelig pakt Küntzel de bal. Küntzel geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lena trapt de bal weg. Frey speelt de bal door. Oehrli is nu in balbezit. Oehrli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Van den Branden probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Frey rent richting de bal. Frey passt de bal met de wreef. Oehrli bereikt de bal nog maar net als eerste. Oehrli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alperen Spor Kulübü - ÇAĞGÜCÜFK 0:12

81e minuut.
Van den Branden geeft de bal voor. Küntzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Küntzel met een sublieme pass. Klungelig pakt Oehrli de bal. Oehrli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Daar is Frey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frey geeft de bal voor. Mudri is nu in balbezit. Mudri schiet op doel. Sevgen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alperen Spor Kulübü - ÇAĞGÜCÜFK 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alperen Spor Kulübü 81%, ÇAĞGÜCÜFK 19%.
Alperen Spor Kulübü - ÇAĞGÜCÜFK 0:13