Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC kuzen cey
352 Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
8% Spel op eigen helft 92%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 14.6
average Schieten unsatisfactory
very good Passen unsatisfactory
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Savaşır geeft de bal voor. Daar is Yener, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ataer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ataer haalt uit met een fantastische trap. Gazezoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC kuzen - cey 1:0

7e minuut.
Savaşır rent richting de bal. Savaşır geeft een lange en hoge pass. Tapanoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Ataer onderschept slim de pass. Ataer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Karabacak is nu in balbezit. Karabacak passt de bal zonder na te denken. Sevecen bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyhanlı onderschept slim de pass. Seyhanlı passt de bal in één keer door. Gazezoğlu bokst de bal weg. Ataer rent richting de bal. Ataer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC kuzen - cey 2:0

14e minuut.
Kurter heeft problemen om de bal te vangen. Ataer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevecen is nu in balbezit. Ataer verovert de bal door een tackle van achteren. Ataer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Tanrıkulu kopt de bal weg. Ataer heeft problemen om de bal te vangen. Sevecen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ataer verovert de bal door een tackle van achteren. Ataer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC kuzen - cey 3:0

25e minuut.
Seyhanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Goupil bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Küçükyılmaz zijn tegenspeler op de grond. Küçükyılmaz krijgt een gele kaart.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Savaşır met de inworp. Sarılar rent richting de bal. Ataer verovert de bal door een tackle van achteren. Ataer geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Goupil geeft de bal voor. Klungelig pakt Yıldırım de bal. Seyhanlı speelt de bal door. Ataer is nu in balbezit. Ataer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Karabacak is nu in balbezit. Seyhanlı probeert naar een medespeler te passen. Demir speelt de bal door. Ataer rent richting de bal. Ataer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC kuzen - cey 4:0

40e minuut.
Goupil passt de bal zonder na te denken. Savaşır bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaşır speelt de bal door. Karabacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabacak draait met de bal, schiet en ... Gazezoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ataer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ataer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Demir bereikt de bal nog maar net als eerste. Demir geeft een lange en hoge pass. Gazezoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Ataer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karabacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabacak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC kuzen - cey 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC kuzen 9%, cey 91%.
FC kuzen - cey 5:0

50e minuut.
Ataer onderschept slim de pass. Seyhanlı rent richting de bal. Seyhanlı passt de bal in één keer door. Karabacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabacak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC kuzen - cey 6:0

53e minuut.
Demir bereikt de bal nog maar net als eerste. Demir probeert naar een medespeler te passen. Tapanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ataer verovert de bal door een tackle van achteren. Ataer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Tanrıkulu kopt de bal weg. Seyhanlı rent richting de bal. Seyhanlı passt de bal zonder na te denken. Ataer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ataer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC kuzen - cey 7:0

62e minuut.
Zümrüt kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goupil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Demir rent richting de bal. Demir geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Ataer heeft problemen om de bal te vangen. Ataer passt de bal zonder na te denken. Karabacak is nu in balbezit. Seyhanlı rent richting de bal. Seyhanlı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Savaşır speelt de bal door. Ataer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yener. Yener krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Demir is nu in balbezit. Demir geeft een lange en hoge pass. Ataer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ataer haalt uit met een fantastische trap. Gazezoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC kuzen - cey 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC kuzen 8%, cey 92%.
FC kuzen - cey 8:0