Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
efsane_geridöndü ÜrgüpSpor
bilal Tactiek adml
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 49.8
solide Schieten zeer goed
matig Passen solide
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
Cienciała geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bordeanu de bal. Bordeanu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Szala de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - ÜrgüpSpor 0:1

3e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Açıkkanat niet meer kan verder spelen. Süleymanoğlu komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Cichosz rent richting de bal. Braud verovert de bal door een tackle van achteren. Braud speelt de bal door. Bordeanu rent richting de bal. Bordeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - ÜrgüpSpor 0:2

10e minuut.
Cienciała geeft een hoge lob. Bordeanu controleert de bal met de borst. Brglez bereikt de bal nog maar net als eerste. Braud verovert de bal door een tackle van achteren. Braud draait met de bal, schiet en ... Süleymanoğlu bokst de bal weg.

15e minuut.
Xaliqov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cametá zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski schiet op doel. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Brzustewicz rent richting de bal. Cametá rent richting de bal. Brzustewicz onderschept slim de pass. Brzustewicz geeft een lange en hoge pass. Braud krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Delibašić onderschept slim de pass. Delibašić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iaconi met een snelle inworp. Cienciała geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Iaconi geeft een lange en hoge pass. Daar is Szala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordeanu rent richting de bal. Bordeanu draait met de bal, schiet en ... Süleymanoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - ÜrgüpSpor 0:3

26e minuut.
Cienciała is nu in balbezit. Cienciała geeft de bal voor. Bordeanu kopt de bal weg. Braud bereikt de bal nog maar net als eerste. Braud draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Sitniewski geeft een hoge lob. Cichosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Portilla legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cichosz raakt geblesseerd tijdens het duel. Cichosz neemt de penalty, wat een uithaal! Detrelles bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Iaconi geeft een lange en hoge pass. Bordeanu heeft problemen om de bal te vangen. O`Reilly schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bordeanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cienciała komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Derwan rent richting de bal. Derwan passt de bal in één keer door. Iaconi geeft een lange en hoge pass. Braud heeft problemen om de bal te vangen. Braud schiet op doel. Süleymanoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Inworp. Iaconi met de inworp. Cienciała probeert naar een medespeler te passen. Braud bereikt de bal nog maar net als eerste. Braud schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: efsane_geridöndü 62%, ÜrgüpSpor 38%.
efsane_geridöndü - ÜrgüpSpor 0:3

46e minuut.
Iaconi probeert naar een medespeler te passen. Brglez probeert naar een medespeler te passen. Derwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Braud verovert de bal door een tackle van achteren. Braud haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Szala onderschept slim de pass. Braud onderschept slim de pass. Delibašić verovert de bal door een tackle van achteren. Bordeanu onderschept slim de pass. Bordeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - ÜrgüpSpor 0:4

56e minuut.
Cienciała passt de bal zonder na te denken. Iaconi rent richting de bal. Iaconi met een sublieme pass. Braud is nu in balbezit. Braud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Iaconi geeft een lange en hoge pass. Bordeanu kopt de bal weg. Brglez is nu in balbezit. Braud onderschept slim de pass. Braud haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Brzustewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzustewicz passt de bal zonder na te denken. Braud rent richting de bal. Bordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Braud bereikt de bal nog maar net als eerste. Braud schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Revetria geeft een hoge lob. Pilurzu is nu in balbezit. Cichosz onderschept slim de pass. Cichosz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - ÜrgüpSpor 1:4

68e minuut.
Bordeanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Revetria de bal. Braud is nu in balbezit. Braud schiet op doel. Süleymanoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Brzustewicz kopt de bal weg. Delibašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Braud onderschept slim de pass. Braud haalt uit met een fantastische trap. Süleymanoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - ÜrgüpSpor 1:5

75e minuut.
Brzustewicz onderschept slim de pass. Brzustewicz geeft de bal voor. Szala heeft problemen om de bal te vangen. Bordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordeanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Miastkowski probeert de bal aan de voet te houden. Cienciała geeft een lange en hoge pass. Braud rent richting de bal. Braud geeft een lange en hoge pass. Bordeanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - ÜrgüpSpor 1:6

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iaconi met de inworp. Cienciała heeft problemen om de bal te vangen. Cienciała geeft een lange en hoge pass. Revetria probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Delibašić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iaconi met de inworp. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - ÜrgüpSpor 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: efsane_geridöndü 62%, ÜrgüpSpor 38%.
efsane_geridöndü - ÜrgüpSpor 1:7