Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ÜrgüpSpor efsane_geridöndü
adml Tactiek bilal
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
26 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 40.3
excellent Schieten solid
very good Passen weak
good Verdedigen poor


3e minuut.
Wójcik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brzustewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cienciała geeft de bal voor. Braud maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜrgüpSpor - efsane_geridöndü 1:0

8e minuut.
Braud verovert de bal door een tackle van achteren. Derwan is nu in balbezit. Braud onderschept slim de pass. Braud geeft een lange en hoge pass. Bordeanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜrgüpSpor - efsane_geridöndü 2:0

19e minuut.
Beuchel bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuchel met een sublieme pass. Brzustewicz rent richting de bal. Brzustewicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szala de bal. Açıkkanat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Braud bereikt de bal nog maar net als eerste. Braud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜrgüpSpor - efsane_geridöndü 3:0

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Derwan met een snelle inworp. Miastkowski is nu in balbezit. Miastkowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pilurzu de bal onder controle te krijgen. Paal! Detrelles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜrgüpSpor - efsane_geridöndü 3:1

24e minuut.
Iaconi kopt de bal weg. Cienciała probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wójcik de bal. Bordeanu rent richting de bal. Bordeanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Açıkkanat met een harde bal richting middenveld. Jelonek kopt de bal weg. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Brzustewicz kopt de bal weg. Iaconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iaconi speelt de bal door. Klungelig pakt Braud de bal. Braud haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Xaliqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xaliqov geeft de bal voor. Bordeanu kopt de bal weg. Braud is nu in balbezit. Braud haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Açıkkanat trapt de bal weg van het doel. Jelonek kopt de bal weg. Miastkowski rent richting de bal. Miastkowski haalt uit met een fantastische trap. Beuchel probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜrgüpSpor - efsane_geridöndü 3:2

38e minuut.
Braud probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bordeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitniewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sitniewski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

41e minuut.
Wójcik geeft een hoge lob. Iaconi kopt de bal weg. Braud bereikt de bal nog maar net als eerste. Braud geeft een hoge lob. Bordeanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜrgüpSpor - efsane_geridöndü 4:2

44e minuut.
Wójcik geeft een hoge lob. Xaliqov controleert de bal met de borst. Brzustewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzustewicz geeft de bal voor. Braud maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÜrgüpSpor 31%, efsane_geridöndü 69%.
ÜrgüpSpor - efsane_geridöndü 4:2

47e minuut.
Brglez geeft de bal voor. Inworp. Brzustewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała geeft een lange en hoge pass. Açıkkanat bokst de bal weg. Bordeanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Açıkkanat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜrgüpSpor - efsane_geridöndü 5:2

53e minuut.
Daar is Portilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cienciała met een sublieme pass. Daar is Braud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Braud schiet op doel. Szala probeert de bal aan de voet te houden. Açıkkanat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Brzustewicz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Xaliqov de bal. Xaliqov geeft een lange en hoge pass. Braud is nu in balbezit. Braud geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Szala geeft een hoge lob. Iaconi rent richting de bal. Iaconi geeft een lange en hoge pass. Braud maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜrgüpSpor - efsane_geridöndü 6:2

66e minuut.
Cienciała met een sublieme pass. Szala rent richting de bal. Braud verovert de bal door een tackle van achteren. Braud haalt uit met een fantastische trap. Açıkkanat werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Męczywór rent richting de bal. Miastkowski onderschept slim de pass. Jelonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜrgüpSpor - efsane_geridöndü 6:3

71e minuut.
Iaconi rent richting de bal. Derwan onderschept slim de pass. Braud verovert de bal door een tackle van achteren. Braud geeft een hoge lob. Bordeanu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜrgüpSpor - efsane_geridöndü 7:3

73e minuut.
Iaconi verovert de bal door een tackle van achteren. Iaconi geeft een hoge lob. Braud kopt de bal weg. Bordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordeanu draait met de bal, schiet en ... Açıkkanat bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜrgüpSpor - efsane_geridöndü 8:3

80e minuut.
Iaconi passt de bal met de wreef. Brzustewicz is nu in balbezit. Brzustewicz geeft een hoge lob. Bordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Derwan is nu in balbezit. Derwan geeft een hoge lob. O`Reilly kopt de bal weg. Klungelig pakt Bordeanu de bal. Bordeanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÜrgüpSpor 24%, efsane_geridöndü 76%.
ÜrgüpSpor - efsane_geridöndü 8:3