Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fahrenayth FC ÜrgüpSpor
433 Tactiek adml
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
42.9 gemiddelde waardering 49.9
matig Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen matig


1e minuut.
Sirmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirmen passt de bal zonder na te denken. Daar is Bilgetürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Braud bereikt de bal nog maar net als eerste. Braud haalt uit met een fantastische trap. Öztuncer bokst de bal weg. Bordeanu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Almeida geeft de bal voor. Męczywór kopt de bal weg. Daar is Cienciała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cienciała met een sublieme pass. Brzustewicz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Męczywór rent richting de bal. Męczywór geeft de bal voor. Braud is nu in balbezit. Bordeanu is nu in balbezit. Bordeanu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Cienciała verovert de bal door een tackle van achteren. Cienciała probeert naar een medespeler te passen. Braud bereikt de bal nog maar net als eerste. Braud schiet op doel. Öztuncer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - ÜrgüpSpor 0:1

19e minuut.
Bilgetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilgetürk passt de bal met de wreef. Kutman is nu in balbezit. Bordeanu onderschept slim de pass. Bordeanu geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Bismil rent richting de bal. Cienciała onderschept slim de pass. Cienciała met een sublieme pass. Bordeanu heeft problemen om de bal te vangen. Bordeanu geeft een lange en hoge pass. Öztuncer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Braud is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała geeft de bal voor. Almeida heeft problemen om de bal te vangen. Braud bereikt de bal nog maar net als eerste. Braud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - ÜrgüpSpor 0:2

37e minuut.
Brzustewicz probeert naar een medespeler te passen. Bordeanu rent richting de bal. Bordeanu passt de bal met de wreef. Braud rent richting de bal. Braud schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Braud bereikt de bal nog maar net als eerste. Karateke onderschept slim de pass. Cienciała onderschept slim de pass. Klungelig pakt Braud de bal. Braud schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fahrenayth FC 63%, ÜrgüpSpor 37%.
Fahrenayth FC - ÜrgüpSpor 0:2

53e minuut.
Öztuncer met een sublieme pass. Męczywór controleert de bal met de borst. Męczywór geeft een hoge lob. Braud bereikt de bal nog maar net als eerste. Braud geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Cienciała verovert de bal door een tackle van achteren. Cienciała geeft een hoge lob. Braud is nu in balbezit. Braud schiet op doel. Öztuncer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - ÜrgüpSpor 0:3

65e minuut.
Braud kopt de bal weg. Bordeanu is nu in balbezit. Almeida tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Almeida krijgt een gele kaart. Bordeanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cienciała zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Braud springt en kopt de bal. Öztuncer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bordeanu rent richting de bal. Bordeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - ÜrgüpSpor 0:4

65e minuut.
Bilgetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilgetürk passt de bal zonder na te denken. Daar is Bismil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Braud is nu in balbezit. Iaconi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bismil speelt de bal door. Xaliqov is nu in balbezit. Xaliqov met een sublieme pass. Braud bereikt de bal nog maar net als eerste. Braud schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Öztuncer met een sublieme pass. Iaconi kopt de bal weg. Brzustewicz is nu in balbezit. Brzustewicz geeft een lange en hoge pass. Braud maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Kutman geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brzustewicz met een snelle inworp. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Brzustewicz geeft een lange en hoge pass. Iaconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iaconi met een sublieme pass. Braud rent richting de bal. Braud schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fahrenayth FC 69%, ÜrgüpSpor 31%.
Fahrenayth FC - ÜrgüpSpor 0:4