Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viranşehir63 efsane_geridöndü
532 Tactiek bilal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.5 gemiddelde waardering 38.5
solid Schieten very good
adequate Passen weak
solid Verdedigen weak


7e minuut.
Moralejo verovert de bal door een tackle van achteren. Moralejo geeft een hoge lob. Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Medell rent richting de bal. Medell haalt uit met een fantastische trap. Szala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Kokeš trapt de bal weg. Derwan kopt de bal weg. Cichosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichosz schiet op doel. Kokeš probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Moralejo verovert de bal door een tackle van achteren. Moralejo geeft de bal voor. Cametá heeft problemen om de bal te vangen. Skowroński geeft een hoge lob. Vlaicu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viranşehir63 - efsane_geridöndü 1:0

25e minuut.
Klungelig pakt Revetria de bal. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Delibašić speelt de bal door. Polewczyk rent richting de bal. Polewczyk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Moralejo geeft de bal voor. Cametá is nu in balbezit. Skowroński onderschept slim de pass. Polewczyk rent richting de bal. Polewczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Cichosz passt de bal in één keer door. Sitniewski rent richting de bal. Kocík legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kocík krijgt een gele kaart. Sitniewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cichosz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kokeš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viranşehir63 38%, efsane_geridöndü 62%.
Viranşehir63 - efsane_geridöndü 1:0

49e minuut.
Brglez met een sublieme pass. Sitniewski heeft problemen om de bal te vangen. Kocík begaat een overtreding. Kocík krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

53e minuut.
Delibašić geeft de bal voor. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski speelt de bal door. Cichosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichosz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Winnits kopt de bal weg. Medell controleert de bal met de borst. Medell passt de bal zonder na te denken. Polewczyk is nu in balbezit. Polewczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viranşehir63 - efsane_geridöndü 2:0

60e minuut.
Derwan geeft de bal voor. Kornacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichosz onderschept slim de pass. Cichosz draait met de bal, schiet en ... Kokeš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viranşehir63 - efsane_geridöndü 2:1

61e minuut.
Moralejo is nu in balbezit. Moralejo passt de bal zonder na te denken. Đuričić probeert naar een medespeler te passen. Vlaicu heeft problemen om de bal te vangen. Vlaicu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Polewczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polewczyk schiet op doel. Szala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viranşehir63 - efsane_geridöndü 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viranşehir63 35%, efsane_geridöndü 65%.
Viranşehir63 - efsane_geridöndü 3:1