Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tottenham1 Uluçınar
433 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 14.7
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Beşler passt de bal in één keer door. Saksağan rent richting de bal. Saksağan passt de bal zonder na te denken. Daar is Beşler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beşler geeft een lange en hoge pass. Yurtkulu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Merdivenci is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham1 - Uluçınar 1:0

10e minuut.
Ulaşkın rent richting de bal. Ulaşkın geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Süphanoğlu de bal onder controle te krijgen. Merdivenci is nu in balbezit. Merdivenci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Beşler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ataoğlu komt het veld opgelopen. Saksağan met de inworp. Ulaşkın rent richting de bal. Ulaşkın geeft een lange en hoge pass. Kuzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Yağmaz onderschept slim de pass. Yağmaz passt de bal met de wreef. Öztek rent richting de bal. Öztek haalt uit met een fantastische trap. Oğulsoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tottenham1 - Uluçınar 1:1

17e minuut.
Ulaşkın kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Peçenek de bal onder controle te krijgen. Kuzu speelt de bal door. Merdivenci is nu in balbezit. Merdivenci haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Gencebay verovert de bal door een tackle van achteren. Gencebay probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kırıntılı de bal. Öztek is nu in balbezit. Öztek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Oğulsoy trapt de bal weg van het doel. Azgın kopt de bal weg. Yağmaz probeert naar een medespeler te passen. Öztek rent richting de bal. Öztek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Çanakkalelioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Çanakkalelioğlu probeert naar een medespeler te passen. Öztek bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham1 - Uluçınar 1:2

36e minuut.
Azgın rent richting de bal. Azgın met een sublieme pass. Yağmaz is nu in balbezit. Öztek is nu in balbezit. Öztek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Gencebay raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tırpan komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Kuzu geeft een lange en hoge pass. Çanakkalelioğlu is nu in balbezit. Met opzet legt Berberoğlu zijn tegenspeler op de grond. Berberoğlu krijgt een gele kaart. Çanakkalelioğlu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

45e minuut.
Ulaşkın rent richting de bal. Ulaşkın passt de bal zonder na te denken. Merdivenci is nu in balbezit. Merdivenci haalt uit met een fantastische trap. Yurtkulu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tottenham1 - Uluçınar 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tottenham1 52%, Uluçınar 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tottenham1 - Uluçınar 2:2

49e minuut.
Peçenek verovert de bal door een tackle van achteren. Ulaşkın verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzu speelt de bal door. Daar is Merdivenci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merdivenci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ataoğlu is nu in balbezit. Peçenek is nu in balbezit. Peçenek probeert naar een medespeler te passen. Öztek is nu in balbezit. Öztek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Çanakkalelioğlu speelt de bal door. Yağmaz rent richting de bal. Yağmaz passt de bal in één keer door. Öztek rent richting de bal. Öztek draait met de bal, schiet en ... Oğulsoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Süphanoğlu geeft de bal voor. Çanakkalelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaşkın tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ulaşkın krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Saksağan met een sublieme pass. Berberoğlu rent richting de bal. Berberoğlu met een sublieme pass. Merdivenci is nu in balbezit. Merdivenci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tottenham1 42%, Uluçınar 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tottenham1 - Uluçınar 2:2