Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ÜrgüpSpor Viranşehir63
adml Tactiek 532
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 48
excellent Schieten good
very good Passen adequate
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Iaconi onderschept slim de pass. Iaconi speelt de bal door. Braud bereikt de bal nog maar net als eerste. Braud draait met de bal, schiet en ... Kokeš werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜrgüpSpor - Viranşehir63 1:0

5e minuut.
Xaliqov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kornacki de bal. Bordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornacki onderschept slim de pass. Kornacki geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Nachtfalter rent richting de bal. Nachtfalter geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iaconi met een snelle inworp. Cienciała geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Daar is Moralejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzustewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Brzustewicz geeft een hoge lob. Bordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordeanu haalt uit met een fantastische trap. Kokeš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Braud rent richting de bal. Braud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜrgüpSpor - Viranşehir63 2:0

21e minuut.
Męczywór met een sublieme pass. Iaconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iaconi probeert naar een medespeler te passen. Braud is nu in balbezit. Braud schiet op doel. Kokeš bokst de bal weg.

22e minuut.
Winnits speelt de bal door. Klungelig pakt Skowroński de bal. Met opzet legt Cienciała zijn tegenspeler op de grond. Cienciała krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Iaconi verovert de bal door een tackle van achteren. Iaconi met een sublieme pass. Nachtfalter bereikt de bal nog maar net als eerste. Braud verovert de bal door een tackle van achteren. Braud haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Kornacki is nu in balbezit. Brzustewicz is nu in balbezit. Brzustewicz geeft een hoge lob. Braud bereikt de bal nog maar net als eerste. Braud draait met de bal, schiet en ... Kokeš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

39e minuut.
Inworp. Brzustewicz met een snelle inworp. Cienciała speelt de bal door. Bordeanu is nu in balbezit. Bordeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Bogdanos verovert de bal door een tackle van achteren. Skowroński rent richting de bal. Skowroński geeft de bal voor. Moralejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moralejo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÜrgüpSpor 53%, Viranşehir63 47%.
ÜrgüpSpor - Viranşehir63 2:0

57e minuut.
Nachtfalter geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vlaicu de bal. Męczywór is nu in balbezit. Brzustewicz rent richting de bal. Brzustewicz geeft de bal voor. Kokeš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Detrelles probeert naar een medespeler te passen. Iaconi kopt de bal weg. Cienciała met een sublieme pass. Braud bereikt de bal nog maar net als eerste. Braud haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Iaconi is nu in balbezit. Bogdanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Męczywór speelt de bal door. Braud is nu in balbezit. Braud haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ÜrgüpSpor - Viranşehir63 3:0

76e minuut.
Inworp. Iaconi met de inworp. Cienciała met een sublieme pass. Bordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordeanu haalt uit met een fantastische trap. Kokeš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Brzustewicz rent richting de bal. Brzustewicz geeft een hoge lob. Skowroński kan de bal niet met de borst controleren. Bordeanu rent richting de bal. Bordeanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Winnits is nu in balbezit. Winnits geeft een hoge lob. Polewczyk kopt de bal weg. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Skowroński probeert naar een medespeler te passen. Polewczyk is nu in balbezit. Portilla schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Polewczyk roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Polewczyk kan niet meer verder spelen. Bogdanos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Xaliqov geeft een lange en hoge pass. Bordeanu kopt de bal weg. Braud rent richting de bal. Braud haalt uit met een fantastische trap. Kokeš bokst de bal weg.

90e minuut.
Iaconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iaconi geeft een lange en hoge pass. Braud probeert de bal aan de voet te houden. Bordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordeanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÜrgüpSpor 36%, Viranşehir63 64%.
ÜrgüpSpor - Viranşehir63 3:0