Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GALATASARAY FC YükselFC
Normal Tactiek Attack
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.3 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Özerdinç rent richting de bal. Seyhanlı onderschept slim de pass. Seyhanlı passt de bal met de wreef. Ergin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Yiğitarslan geeft een lange en hoge pass. Seyhanlı kopt de bal weg. Klungelig pakt Yiğitarslan de bal. Ergin rent richting de bal. Ergin haalt uit met een fantastische trap. Apaydın probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Yiğitarslan probeert naar een medespeler te passen. Zorluer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorluer speelt de bal door. Klungelig pakt Çorum de bal. Çorum haalt uit met een fantastische trap. Ispartalı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Kutsal passt de bal in één keer door. Ergin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kambur. Kambur krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Karakoç rent richting de bal. Çorum onderschept slim de pass. Çorum passt de bal in één keer door. Erzincanlıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzincanlıoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Apaydın met een harde bal richting middenveld. Kutsal kopt de bal weg. Yiğitarslan heeft problemen om de bal te vangen. Ergin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Erzincanlıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzincanlıoğlu schiet op doel. Antalyalı heeft problemen om de bal te vangen. Çorum bereikt de bal nog maar net als eerste. Çorum schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Kartal is nu in balbezit. Çeşmeönü rent richting de bal. Çeşmeönü passt de bal in één keer door. Erzincanlıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzincanlıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Devrimoğlu rent richting de bal. Devrimoğlu geeft een lange en hoge pass. Uyumlu probeert de bal aan de voet te houden. Ergin is nu in balbezit. Ergin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Zorluer rent richting de bal. Seyhanlı verovert de bal door een tackle van achteren. Seyhanlı geeft een lange en hoge pass. Ergin is nu in balbezit. Ergin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GALATASARAY FC - YükselFC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GALATASARAY FC 34%, YükselFC 66%.
GALATASARAY FC - YükselFC 1:0

46e minuut.
Erzincanlıoğlu met een sublieme pass. Çeşmeönü bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeşmeönü passt de bal met de wreef. Çorum rent richting de bal. Çorum haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Erzincanlıoğlu passt de bal in één keer door. Kambur is nu in balbezit. Soygüven begaat een overtreding. Kambur is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Özerdinç met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Karakoç rent richting de bal. Kırklareli onderschept slim de pass. Kırklareli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Çorum de bal. Çorum schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kutsal heeft problemen om de bal te vangen. Kambur rent richting de bal. Kambur geeft een lange en hoge pass. Erzincanlıoğlu is nu in balbezit. Erzincanlıoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ersöz rent richting de bal. Ersöz geeft de bal voor. Ergin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergin draait met de bal, schiet en ... Apaydın maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GALATASARAY FC - YükselFC 2:0

83e minuut.
Ersöz rent richting de bal. Kutsal probeert naar een medespeler te passen. Ergin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergin draait met de bal, schiet en ... Apaydın werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kambur is nu in balbezit. Kambur geeft een hoge lob. Çorum rent richting de bal. Çorum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GALATASARAY FC - YükselFC 2:1

88e minuut.
Kutsal is nu in balbezit. Kambur verovert de bal door een tackle van achteren. Kambur passt de bal zonder na te denken. Çorum rent richting de bal. Çorum draait met de bal, schiet en ... Ispartalı bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GALATASARAY FC 47%, YükselFC 53%.
GALATASARAY FC - YükselFC 2:1