Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GALATASARAY FC efsane_geridöndü
Normal Tactiek bilal
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 35.1
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Soygüven rent richting de bal. Miastkowski rent richting de bal. Miastkowski passt de bal in één keer door. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Seyhanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyhanlı met een sublieme pass. Brglez controleert de bal met de borst. Ergin is nu in balbezit. Ergin draait met de bal, schiet en ... Szala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Cametá verovert de bal door een tackle van achteren. Cametá geeft een lange en hoge pass. Antalyalı kopt de bal weg. Miastkowski is nu in balbezit. Miastkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GALATASARAY FC - efsane_geridöndü 0:1

22e minuut.
Cametá speelt de bal door. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski passt de bal in één keer door. Cichosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichosz draait met de bal, schiet en ... Ispartalı bokst de bal weg. Cichosz rent richting de bal. Cichosz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GALATASARAY FC - efsane_geridöndü 0:2

31e minuut.
Soygüven kopt de bal weg. Miastkowski rent richting de bal. Miastkowski passt de bal met de wreef. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Miastkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Miastkowski met een sublieme pass. Cichosz rent richting de bal. Cichosz haalt uit met een fantastische trap. Ispartalı probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Cichosz is nu in balbezit. Cichosz speelt de bal door. Yaşarsoy heeft problemen om de bal te vangen. Miastkowski is nu in balbezit. Miastkowski schiet op doel. Ispartalı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Latino met een snelle inworp. Yaşarsoy is nu in balbezit. Yaşarsoy passt de bal zonder na te denken. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski draait met de bal, schiet en ... Ispartalı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Cametá bereikt de bal nog maar net als eerste. Cametá geeft een lange en hoge pass. Yaşarsoy kopt de bal weg. Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yaşarsoy kopt de bal weg. Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski schiet op doel. Paal! Na een snelle pass probeert Yaşarsoy de bal onder controle te krijgen. Cichosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichosz schiet op doel. Ispartalı maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GALATASARAY FC - efsane_geridöndü 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GALATASARAY FC 68%, efsane_geridöndü 32%.
GALATASARAY FC - efsane_geridöndü 0:3

48e minuut.
Kutsal passt de bal in één keer door. Soygüven rent richting de bal. Soygüven passt de bal zonder na te denken. Ergin rent richting de bal. Ergin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Soygüven kopt de bal weg. Cametá is nu in balbezit. Cametá probeert naar een medespeler te passen. Cichosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichosz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Delibašić kopt de bal weg. Miastkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miastkowski geeft de bal voor. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski draait met de bal, schiet en ... Ispartalı bokst de bal weg.

62e minuut.
Cametá bereikt de bal nog maar net als eerste. Cametá geeft een hoge lob. Daar is Yaşarsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cichosz is nu in balbezit. Cichosz haalt uit met een fantastische trap. Ispartalı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Cametá met een snelle inworp. Miastkowski controleert de bal met de borst. Kutsal rent richting de bal. Miastkowski onderschept slim de pass. Miastkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Latino heeft problemen om de bal te vangen. Miastkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miastkowski passt de bal zonder na te denken. Cichosz rent richting de bal. Cichosz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GALATASARAY FC - efsane_geridöndü 0:4

67e minuut.
Ergin met een sublieme pass. Soygüven bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski schiet op doel. Ispartalı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GALATASARAY FC - efsane_geridöndü 0:5

69e minuut.
Cichosz haalt uit met een fantastische trap. Ispartalı probeert naar een medespeler te passen. Miastkowski kopt de bal weg. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Wójcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Miastkowski speelt de bal door. Karakoç rent richting de bal. Sitniewski onderschept slim de pass. Sitniewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ispartalı trapt de bal weg. Cametá kopt de bal weg. Sitniewski met een sublieme pass. Cichosz is nu in balbezit. Cichosz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
O`Reilly speelt de bal door. Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski passt de bal met de wreef. Cichosz rent richting de bal. Cichosz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GALATASARAY FC - efsane_geridöndü 0:6

83e minuut.
Cametá geeft een lange en hoge pass. Sitniewski rent richting de bal. Antalyalı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sitniewski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sitniewski kan niet meer verder spelen. Miastkowski komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Klungelig pakt Soygüven de bal. Miastkowski rent richting de bal. Miastkowski passt de bal met de wreef. Cichosz rent richting de bal. Cichosz schiet op doel. Ispartalı bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GALATASARAY FC 70%, efsane_geridöndü 30%.
GALATASARAY FC - efsane_geridöndü 0:6