Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fahrenayth FC Tottenham1
yenisezon Tactiek 433
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
25 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.2 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen poor


5e minuut.
Sirmen rent richting de bal. Sirmen passt de bal zonder na te denken. İleri rent richting de bal. İleri haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kırıntılı de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Volkan speelt de bal door. Kutman rent richting de bal. Saksağan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saksağan krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Karateke geeft een hoge lob. Kırıntılı rent richting de bal. İleri onderschept slim de pass. İleri haalt uit met een fantastische trap. Oğulsoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - Tottenham1 1:0

23e minuut.
Saksağan bereikt de bal nog maar net als eerste. Benli verovert de bal door een tackle van achteren. Benli passt de bal zonder na te denken. İleri bereikt de bal nog maar net als eerste. İleri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Benli is nu in balbezit. Benli passt de bal met de wreef. İleri bereikt de bal nog maar net als eerste. İleri haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sirmen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
İleri haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Tasasız trapt de bal weg. Klungelig pakt İleri de bal. İleri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Eskişehirlioğlu rent richting de bal. Sirmen verovert de bal door een tackle van achteren. Sirmen passt de bal zonder na te denken. Volkansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Volkansoy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
İleri draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Oğulsoy met een harde bal richting middenveld. Daar is Sirmen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sirmen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Volkansoy verovert de bal door een tackle van achteren. Volkansoy passt de bal met de wreef. İleri bereikt de bal nog maar net als eerste. İleri draait met de bal, schiet en ... Oğulsoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - Tottenham1 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fahrenayth FC 22%, Tottenham1 78%.
Fahrenayth FC - Tottenham1 2:0

57e minuut.
Benli passt de bal in één keer door. Sirmen probeert naar een medespeler te passen. İleri rent richting de bal. İleri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - Tottenham1 3:0

60e minuut.
Kırıntılı geeft een hoge lob. Inworp. Değirmencioğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Volkansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Volkansoy geeft de bal voor. Paal!
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Beşler is nu in balbezit. Kutman verovert de bal door een tackle van achteren. Kutman passt de bal in één keer door. İleri bereikt de bal nog maar net als eerste. İleri schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - Tottenham1 4:0

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Merdivenci de bal onder controle te krijgen. İleri bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kırıntılı. İleri raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

72e minuut.
Bismil is nu in balbezit. Volkansoy geeft de bal voor. Benli heeft problemen om de bal te vangen. Benli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - Tottenham1 5:0

89e minuut.
Volkansoy passt de bal met de wreef. Sirmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirmen passt de bal in één keer door. İleri bereikt de bal nog maar net als eerste. İleri draait met de bal, schiet en ... Oğulsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kutman geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. İleri maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fahrenayth FC 35%, Tottenham1 65%.
Fahrenayth FC - Tottenham1 5:0